Receiver suplimentar pt. legături TV

  Receiver suplimentar pentru SBC VL1200

  Acest receiver separat este o extensie perfectă pentru VL1200, deoarece permite recepţionarea wireless la o altă locaţie.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Receiver suplimentar pentru SBC VL1200

 • Conectaţi orice echipament video la al doilea TV

  Conexiunea wireless utilizează conectori SCART şi RCA standard, prezenţi la majoritatea mărcilor de echipamente audio/video. Dacă echipamentul dvs. are unul din aceşti conectori standard, poate funcţiona cu o conexiune wireless.

 • Compatibilitate cu DVD+RW / DVD / VCR / STB şi multe altele

  Veţi putea viziona filme, evenimente sportive, spectacole în direct şi o gamă largă de canale TV, oriunde în locuinţă. Conexiunea TV wireless poate transmite semnal AV din orice decodor Pay-TV şi Pay-per-View, receiver de satelit, set-top box, DVD player, VCR sau cameră video, indiferent de marcă.

 • Compatibil cu majoritatea mărcilor de echipamente video

  Conexiunea wireless utilizează conectori SCART şi RCA standard, prezenţi la majoritatea mărcilor de echipamente audio/video.

 • Echipamentul poate fi operat dintr-o incintă închisă

  Echipamentele audio/video aflate într-o incintă închisă (de exemplu, un dulap) nu pot fi comandate cu o telecomandă IR obişnuită. Convertorul Philips wireless pentru telecomandă permite controlul acestor echipamente, cu uşile dulapului închise, datorită conexiunii RF care preia semnalele IR ale telecomenzii şi le transformă în semnale RF. Apoi, unitatea receptoare le transformă înapoi în semnale IR.

 • Mai puţină bătaie de cap, fără cabluri înşirate sau găuri în pereţi

  Având o conexiune wireless de 2,4 GHz între receptor şi transmiţător, nu mai trebuie să înşiraţi cabluri sau să găuriţi pereţii.

 • Semnalul wireless traversează pereţii şi tavanul

  Nu mai trebuie să cumpăraţi sau să închiriaţi mai multe echipamente AV de acelaşi fel. Sistemul RF wireless extinde posibilităţile de vizionare a filmelor pe DVD şi a canalelor TV sau de satelit preferate, oriunde v-aţi afla în casă. Raza de acţiune de 30 de metri garantează imagini şi sunet stereo de înaltă calitate, indiferent unde s-ar afla al doilea televizor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa