Bază monitor cloud

  Simplu, sigur şi ecologic

  Simplificaţi operaţiile IT cu această soluţie Zero Client gata de utilizare şi multifuncţională. Ataşaţi-vă monitorul actual şi integraţi mediul VMware pentru flexibilitate maximă. Flexibilitatea, administrarea şi siguranţa desăvârşită fac din aceasta cea mai inteligentă soluţie IT. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bază monitor cloud

Pentru monitor de 19"-29"/48-73 cm, Înălţime reglabilă, pentru VMware SB4B1927VB/00 Caută produse similare

Simplu, sigur şi ecologic

 • SmartErgoBase pentru o ergonomie mai bună

  SmartErgoBase pentru o ergonomie mai bună

  SmartErgoBase este o bază de monitor ce permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea cablurilor, reducând „păienjenişul” de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Simplitate multifuncţională VDI

  Simplitate multifuncţională VDI

  Lucrătorii au nevoie de o soluţie de calcul curată şi fiabilă. Organizaţiile IT trebuie să menţină performanţa hardware, accesul la date şi securitatea şi să reducă costurile. Cu Virtual Desktop Infrastructure (VDI), organizaţiile IT pot menţine toate datele şi software-ul pe un server centralizat şi pot implementa un client simplu, multifuncţional pe partea utilizatorului. Spaţiul de lucru al utilizatorului este eliberat, datele de pe server sunt vizualizate securizat de către client şi resursele IT utilizate de client sunt reduse considerabil.

 • Compatibil VMware pentru integrare perfectă

  Compatibil VMware pentru integrare perfectă

  Dispozitivele cloud de la Philips pentru VMware sunt construite pe tehnologia PCoIP (PC over Internet Protocol) ce permite organizaţiilor să le integreze perfect pe VMware Virtual Desktop Infrastructure (VDI). Tehnologia de virtualizare oferă cea mai matură şi mai cuprinzătoare tehnologie, fiabilitate şi securitate de neegalat şi cea mai rapidă şi mai simplă instalare.

 • Chipset Tera2 pentru performanţă eficientă

  Noul chipset Tera2 a fost îmbunătăţit pentru a oferi eficienţă şi performanţă îmbunătăţite. Chipsetul Tera2 nu oferă numai de până la 5 ori performanţă de pixeli faţă de generaţia anterioară, dar are şi un consum redus de energie, utilizare redusă a lăţimii de bandă şi securitate mai bună.

 • Zero Client SmartConnect pentru extindere desăvârşită

  Dispunând de conexiuni excelente, cum ar fi ieşire DVI duală pentru extindere pe ecran dual, microfon şi audio pentru a fi pregătiţi pentru şedinţele web, USB pentru conexiuni universale şi LAN pentru reţele securizate, Zero Client Smart Connect asigură integrarea rapidă şi flexibilă cu reţelele existente.

 • Zero Client All-in-One pentru economia de energie

  Pe măsură ce costurile cu energia cresc şi bugetele IT se micşorează, organizaţiile caută soluţii de reducere a costurilor cu energia. Zero Client All-in-One utilizează o fracţie din energia unei configurări de monitor client tipice. Acest lucru permite organizaţiilor să reducă impactul asupra mediului şi să aloce costurile pentru îmbunătăţirile necesare.

 • Soluţie ecologică

  „Philips se angajează să utilizeze materiale durabile, ecologice în gama sa de monitoare. Toate părţile din plastic ale carcasei, părţile metalice ale cadrului şi ambalajul sunt materiale 100% reciclabile. Pentru anumite modele utilizăm până la 65% componente din plastic reciclat. Respectarea cu stricteţe a standardelor RoHS asigură reducerea substanţială sau eliminarea substanţelor toxice precum plumbul, de exemplu. Conţinutul de mercur a fost redus semnificativ în monitoarele cu iluminare de fundal CCFL şi eliminat complet din monitoarele cu iluminare de fundal cu LED-uri. Vizitaţi Philips la http://www.asimpleswitch.com/global/ pentru a afla mai multe.

Vezi toate Specificaţile
 • Monitorul nu este inclus

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa