boxă portabilă wireless

  Ritmuri şocante, lumini orbitoare

  Pregăteşte-te să eliberezi ritmurile! Philips Shoqbox SB300 emite un bas exploziv, captivant, prin amplificatoare de bas duale. Amplifică energia cu lumini care pulsează în ritmul muzicii. Robustă, rezistentă la şocuri şi la apă - ia cu tine petrecerea peste tot. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

ShoqBox boxă portabilă wireless

Bluetooth®, Impermeabil şi rezistent la şocuri, Lumini multicolore SB300B/00 Caută produse similare

Ritmuri şocante, lumini orbitoare

 • Ritmurile explozive răzbat prin amplificatoarele de bas duale

  Ritmurile explozive răzbat prin amplificatoarele de bas duale

  Cu driverul său de difuzor frontal, cu interval complet, de 1,5 inchi şi cu amplificatoarele de bas amplasate în părţile laterale ale difuzorului, pentru amplificare şi extindere suplimentară a başilor, boxa ShoqBox SB300 combină puterea cu precizia incredibilă.

 • Să fie lumină! Luminile multicolore strălucesc în pas cu ritmul

  Să fie lumină! Luminile multicolore strălucesc în pas cu ritmul

  Ieşi la lumină şi simte puterea ritmurilor vibrante şi a luminilor strălucitoare. Mai multe culori pulsează în pas cu ritmul, aducând muzica la viaţă şi dând petrecerii o nouă dimensiune. Sau, dacă preferi să dansezi pe întuneric, nicio problemă - atinge un comutator şi luminile se sting.

 • Construcţie rezistentă, pentru medii exterioare - robust, rezistent la şocuri, rezistent la apă

  Construcţie rezistentă, pentru medii exterioare - robust, rezistent la şocuri, rezistent la apă

  Construit durabil şi suficient de rezistent pentru orice aventură. Pe stradă sau în sălbăticie. Difuzorul acesta se descurcă. Respectând standardele stricte IPX7 pentru rezistenţa la apă, se poate chiar scufunda la adâncimi de până la 1 metru, timp de 30 de minute. Iar dacă laşi să cadă difuzorul atunci când şi ritmul scade, nu-ţi face griji - este antişoc.

 • Sunet puternic de la difuzorul frontal

  Dimensiunea nu înseamnă compromiterea sunetului. Acest difuzor wireless robust integrează un difuzor cu driver frontal de 1,5 inch, cu interval complet, care creează sunete incredibil de puternice pentru dimensiunea sa. Pentru ca tu să beneficiezi de un sunet surprinzător de intens, într-o carcasă compactă şi convenabilă.

 • Bateria reîncărcabilă integrată menţine ritmul petrecerii

  Redaţi muzica la un volum ridicat - oricând, oriunde. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să vă bucuraţi de muzica proprie fără bătaia de cap a cablurilor de alimentare încurcate şi căutarea incomodă a unei prize electrice. Bucuraţi-vă acum de muzică excepţională cu libertatea pe care v-o oferă portabilitatea.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Microfon încorporat, pentru apeluri telefonice de tip „mâini libere”

  Graţie microfonului încorporat, această boxă funcţionează şi ca telefon cu difuzor. Atunci când este recepţionat un apel, muzica este întreruptă şi puteţi vorbi prin intermediul difuzorului. Organizaţi o întâlnire de afaceri. Sau apelaţi-vă prietenul de la o petrecere. În orice context, acesta va funcţiona perfect.

 • Intrare audio pentru conectare uşoară la aproape orice dispozitiv

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa