Căşti
Căşti intraaur./ cu difuzor auricular
Căşti intraauriculare redare audio înaltă rezoluţie, cu microfon
Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Căşti cu microfon

  Înaltă fidelitate, calitate premium

  Căştile Philips Fidelio S1 sunt special concepute pentru a oferi sunet natural, echilibrat, dezvăluind fiecare detaliu exact aşa cum şi-a dorit artistul. Sunet excepţional prezentat într-un design uşor şi durabil pentru un confort veritabil şi plăcere în mişcare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Căşti cu microfon

Redare audio de înaltă rezoluţie, Intraauricular, Capace de silicon foarte moi, Cablu plat S1/00 Caută produse similare

Înaltă fidelitate, calitate premium

Oriunde aţi merge.

 • Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie oferă ce este mai bun în performanţa audio, reproducând înregistrările originale de studio mai fidel decât formatul CD de 16 biţi/44,1 kHz. Această calitate fără compromisuri face din redarea audio de înaltă rezoluţie cel mai bun partener de sunet pentru iubitorii de muzică. Căştile Fidelio respectă standarde stricte necesare pentru calitatea redării audio de înaltă rezoluţie. Chiar dacă te delectezi cu colecţia ta de muzică de înaltă rezoluţie sau asculţi dintr-o sursă tradiţională, frecvenţele înalte line ale gamei de căşti Fidelio te ajută să obţii mai mult de la muzica ta.

 • Drivere din neodim de 13,5 mm cu putere ridicată pentru sunet excepţional

  Drivere din neodim de 13,5 mm cu putere ridicată pentru sunet excepţional

  Fiecare difuzor este ales cu grijă manual, reglat şi testat înainte de a fi sincronizat pentru a asigura cel mai echilibrat sunet natural. Driverele de 13,5 mm utilizează magneţi de neodim cu putere ridicată pentru a oferi un impact profund al basului, medii transparente şi frecvenţe înalte rafinate.

 • Ales cu grijă manual, reglat şi testat pentru potrivire perfectă

  Ales cu grijă manual, reglat şi testat pentru potrivire perfectă

  Fiecare driver de boxă este special testat şi ales manual ca perechi stereo ideale, oferind împreună un bas profund superb, medii transparente şi frecvenţe înalte rafinate.

 • Carcasa metalică proiectată reduce vibraţiile şi rezonanţa

  Carcasa metalică proiectată reduce vibraţiile şi rezonanţa

  Carcasa de metal este meticulos proiectată pentru a reduce rezonanţa şi vibraţiile, oferind un sunet precis autentic, marcat de detaliile incredibile ale sunetului.

 • Căştile ergonomice se fixează perfect în timp ce dispersează presiunea

  Căştile ergonomice se fixează perfect în timp ce dispersează presiunea

  Căştile Fidelio S1 au o formă ergonomică pentru a se potrivi cu conturul natural al urechii dvs, dispersând totodată presiunea. Construcţia uşoară din aluminiu şi materialele de calitate superioară asigură un confort de lungă durată, permiţându-vă să experimentaţi confortul adevărat pentru a vă bucura la maxim de muzica dvs.

 • Comutaţi între muzică şi apeluri cu microfonul şi comanda pe line

  Comutaţi între muzică şi apeluri cu microfonul şi comanda pe line

  Căştile intraauriculare Fidelio S1 sunt echipate cu o telecomandă şi un microfon pe linie pentru ca dvs. să puteţi comuta cu uşurinţă între muzică şi apeluri. Rămâneţi conectat cu oamenii importanţi - şi întotdeauna cu muzica dvs.

 • Cablul plat moale şi rezistent vă păstrează căştile neîncurcate

  Cablul plat moale şi rezistent vă păstrează căştile neîncurcate

  Fiecare aspect al căştilor dvs. intraauriculare Fidelio este conceput cu grijă pentru o experienţă excepţională de divertisment muzical - întotdeauna. Cablul său inovator plat, în două culori - fabricat din materiale rezistente de înaltă calitate şi în acelaşi timp cu stil - are proprietăţi anti-încurcare, permiţându-vă să savuraţi muzica din mers, fără a petrece timp şi energie aranjând cablul. Inteligent, lin şi uşor până la capăt.

 • Capete de burete Comply™ pentru o fixare superbă şi izolare a sunetului

  Capete de burete Comply™ pentru o fixare superbă şi izolare a sunetului

  Îmbunătăţiţi-vă experienţa de ascultare cu capetele de burete Comply™ ambalate câte două. Capetele oferă o fixare stabilă împreună cu un confort zilnic extraordinar, asigurând totodată şi izolare acustică şi permiţându-vă să vă deconectaţi de lume şi să vă scufundaţi în muzică.

 • Capete de silicon foarte moi în 3 dimensiuni pentru o fixare comodă, perfectă

  Capete de silicon foarte moi în 3 dimensiuni pentru o fixare comodă, perfectă

  Căştile intraauriculare Fidelio S1 sunt livrate împreună cu 3 perechi de capete de silicon izolate acustic pentru a asigura o fixare comodă, precum şi un confort prelungit de purtare.

 • Husă protectoare pentru stocarea căştilor atunci când nu le folosiţi

  Husă protectoare pentru stocarea căştilor atunci când nu le folosiţi

  Căştile dvs. intraauriculare Fidelio vin echipate cu propria lor husă de transport elegantă, de protecţie. Fabricate din material profilat EVA personalizat, vă puteţi baza pe această husă rezistentă pentru a vă păstra căştile Fidelio în siguranţă şi în ton cu moda întotdeauna.

 • Carcasă uşoară din aluminiu cu finisaj lustruit rafinat

  Carcasă uşoară din aluminiu cu finisaj lustruit rafinat
 • Design de fundal semi-închis pentru balansul sunetului şi prelungire bas

  Arhitectura de fundal semi-închisă, combinată cu driverele mari de calitate premium, asigură o prelungire mai mare a basului, în timp ce design-ul însuşi este îmbunătăţit pentru a reduce pierderile audio. Canalele de egalizare cu presiune frontală oferă un sunet mai detaliat şi mai echilibrat, care reduce efectul de ocluzie pentru o experienţă de ascultare mai naturală.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa