Player video portabil

  Bucuraţi-vă de clipuri video în mod convenabil la drum

  Bucuraţi-vă de filme şi mult mai multe, în deplasare, cu playerul video portabil Philips PV7005. Control şi navigaţie intuitive cu ecranul tactil de 7". Redă aproape toate fişierele media digitale. Vizionaţi clipuri video pe televizor cu conexiunea HDMI. Vezi toate beneficiile

 • Bucuraţi-vă de clipuri video în mod convenabil la drum

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Player video portabil

LCD de 17, 8 cm (7"), durată de redare de 3 ore PV7005/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de clipuri video în mod convenabil la drum

cu ecranul tactil

 • Până la 3 ore de redare cu bateria încorporată*

  Până la 3 ore de redare cu bateria încorporată*

  Acest player Philips este livrat cu o baterie reîncărcabilă compactă integrată pentru funcţionare extinsă. Până la 3 ore de redare continuă de filme, fotografii şi muzică pot fi obţinute cu o singură încărcare. Doar conectaţi cablul de alimentare pentru a reîncărca playerul - este atât de simplu.

 • Afişaj LCD color TFT de 17,8 cm (7") în format panoramic 16:9

  Afişaj LCD color TFT de 17,8 cm (7") în format panoramic 16:9

  Ecranul LCD color dă viaţă imaginilor, afişând fotografiile dvs. preţioase, filmele şi muzica preferată cu aceleaşi detalii bogate şi culori vibrante din lumea reală, precum fotografiile tipărite la calitate ridicată. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universală până la cea digitală de înaltă definiţie. Un raport de aspect original de 16:9 oferă o afişare a clipurilor video fără bare în partea superioară sau inferioară a imaginii şi fără pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

 • Redare video RMVB

  Redare video RMVB

  Acest player Philips este compatibil cu redarea video utilizând RMVB, un format video digital dezvoltat de Realnetworks ™. Utilizate în mod normal pentru conţinutul multimedia, fişierele care folosesc acest format au extensia „.rmvb”. Formatul digital asigură o înaltă calitate a fotografiilor şi îmbunătăţeşte substanţial calitatea filmărilor, permiţând astfel un echilibru optim între calitatea imaginii şi dimensiunile fişierului.

 • Conexiune USB pentru redarea clipurilor video, fotografiilor şi muzicii

  Conexiune USB pentru redarea clipurilor video, fotografiilor şi muzicii

  Conectaţi dispozitivul portabil USB la conectorul USB al DVD playerului portabil Philips şi redaţi direct clipurile video, muzica sau fotografiile în format digital. Acum puteţi împărtăşi momentele plăcute cu familia şi prietenii.

 • Slot pentru card micro SD pentru până la 32 GB de 16 ore de clipuri video HD

  Slot pentru card micro SD pentru până la 32 GB de 16 ore de clipuri video HD

  Acum puteţi captura cât de mult doriţi prin intermediul slotului pentru card micro SD al camerei video de la Philips. Având dimensiune redusă, dar capacitate de stocare mare, cardurile micro SD stochează în siguranţă toate clipurile video şi fotografiile dvs. Dimensiunea redusă înseamnă, de asemenea, că puteţi lua mai multe cu dvs. fără probleme. Slotul de card al camerei video acceptă convenabil toate cardurile micro SD universale, permiţându-vă să extindeţi memoria cu până la 32 GB, ceea ce înseamnă 16 ore de clipuri video la înaltă definiţie. Începeţi să filmaţi printr-o simplă apăsare de buton.

 • Conectare directă la televizor prin HDMI pentru vizualizarea clipurilor video la înaltă definiţie

  Conectare directă la televizor prin HDMI pentru vizualizarea clipurilor video la înaltă definiţie
 • Husă de protecţie inclusă

  Husă de protecţie inclusă
 • Certificat DivX pentru redare video DivX standard

  Cu suport DivX®, vă puteţi bucura de clipuri video şi de filme codate DivX de pe Internet, inclusiv de filme achiziţionate de la Hollywood. Formatul media DivX reprezintă o tehnologie de comprimare video pe bază MPEG-4 care vă permite să salvaţi fişiere mari precum filme, trailere şi clipuri video muzicale pe suporturi media precum CD-R/RW şi discuri înregistrabile DVD, unităţi de stocare USB şi alte carduri de memorie pentru redare pe dispozitivul dvs. Philips DivX Certified®.

 • Ecran complet tactil pentru o experienţă de vizionare deosebită

  Operarea albumului foto digital este la fel de uşoară ca deplasarea sau atingerea cu un deget. Ecranul complet tactil vă permite să mutaţi fotografii sau să adăugaţi şi să ştergeţi fotografii rapid şi uşor. Meniul cu pictograme conferă ramei foto digitale Philips uşurinţă în utilizare; operarea şi vizionarea devin o bucurie graţie ecranului tactil.

Vezi toate Specificaţile
 • DivX, DivX Certified şi siglele asociate sunt mărci înregistrate ale DivXNetworks, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.
 • Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare şi, la un moment dat, trebuie înlocuite. Durata de viaţă a bateriei şi numărul ciclurilor de încărcare variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • Durata de viaţă a bateriei variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • RMVB este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a RealNetworks, Inc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa