CD Soundmachine

  Sunetul capătă formă

  Sunetul capătă formă şi adaugă o nouă dimensiune experienţei audio. Veţi fi intrigat de designul unic, de inovaţiile surprinzătoare şi de sunetul puternic al acestui minuscul dispozitiv, care se va integra perfect în spaţiul dvs. personal.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunetul capătă formă

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Ecran tactil pentru navigare comodă

  Ecran tactil pentru navigare comodă

  Ecranul tactil vă permite controlul dispozitivului prin simpla apăsare a butoanelor de pe ecran în locul celor fizice. Este suficient să porniţi aparatul, şi interfaţa cu ecran tactil va fi afişată pe ecranul LCD, cu toate opţiunile de control. Controlul prin ecran tactil combină tehnologia ecranului LCD cu senzorii de presiune şi cu un puternic microprocesor digital. Când apăsaţi o anumită zonă de pe ecran, semnalul este transmis procesorului şi comanda este executată imediat.

 • Tuner digital, posturi presetate

  Tuner digital, posturi presetate
 • Boxe încorporate XSL Acoustics, pentru un sunet dinamic

  Bucuraţi-vă de sunetul dinamic şi basul puternic oferite de sistemul dvs. ShoqBox cu acustică XSL. Sunetul impresionant este produs prin combinarea sunetelor înalte clare, nedistorsionate şi a sunetelor medii cu un bas elastic şi puternic. Materialele de ultimă oră (conuri de titan şi magneţi din neodim) furnizează un sunet cu o putere aproape dublă faţă de cea a unui difuzor tradiţional de aceleaşi dimensiuni. Sincronizarea perfectă, arhitectura acustică de dimensiuni reduse şi circuitele de calitate asigură un sunet excepţional şi optimizează performanţele basului chiar în cazul unor incinte acustice de dimensiuni minime.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa