Player audio sport

  Player audio sport

  Inovaţii pentru sportivi

  Urmăriţi.... Ascultaţi... Start! Pe lângă redarea fişierelor audio, MP3run poate monitoriza sportivii. Utilizând un senzor wireless pentru viteză şi distanţă, datele sunt stocate pe player, putând fi încărcate ulterior la nikerunning.com. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Inovaţii pentru sportivi

Player digital audio cu 256MB pentru alergători

 • Redare MP3 şi WMA

  Redare MP3 şi WMA

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul GoGear. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Egalizator adecvat preferinţelor dvs. muzicale

  Egalizator adecvat preferinţelor dvs. muzicale

  Playerele GoGear cu egalizator utilizează tehnologia pentru a seta automat balansul optim al frecvenţei sunetelor pentru stilul de muzică selectat. Fie că ascultaţi Jazz, Rock sau Pop, utilizarea setării prestabilite a egalizatorului vă permite să vă bucuraţi de un sunet optim pentru stilul de muzică respectiv.

 • Sistemul Dynamic Bass Boost creşte electronic tonurile joase

  Sistemul Dynamic Bass Boost creşte electronic tonurile joase

  Activaţi Dynamic Bass Boost (DBB) şi frecvenţele de la limita inferioară a intervalului de bas vor fi amplificate electronic pentru a obţine o reproducere consecventă a sunetului, mai ales atunci când volumul difuzoarelor este scăzut. Veţi auzi başi impresionanţi tot timpul.

 • Tuner digital FM cu 10 presetări

  Tuner digital FM cu 10 presetări
 • Digital Media Manager pentru gestionarea simplă a fişierelor media

  Digital Media Manager este un program software de la Philips care vă permite să transferaţi muzică, fotografii şi fişiere video de pe dispozitiv pe calculator şi invers. Software-ul recunoaşte dispozitivul atunci când este conectat la calculator. Printr-un simplu clic, puteţi transfera fişiere între calculator şi o varietate de dispozitive Philips.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa