Ecran LCD suplimentar

  Ecran suplimentar pentru utilizarea în maşină

  Dublaţi-vă plăcerea oferită de sistemele de divertisment cu ecranul LCD TFT Philips PAC132, de 7". Conectaţi pur şi simplu un DVD player portabil Philips pentru a partaja filmele sau fotografiile JPPEG de pe DVD. Este perfect pentru distracţia în maşină mulţumită sistemului de montare inteligent inclus.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Ecran suplimentar pentru utilizarea în maşină

Lucraţi DVD playerele portabile Philips*

 • Afişaj LCD color TFT de 17,8 cm (7") pentru vizionare de înaltă calitate

  Afişaj LCD color TFT de 17,8 cm (7") pentru vizionare de înaltă calitate

  Ecranul LCD de înaltă rezoluţie dă viaţă imaginilor, afişând fotografiile dvs. preţioase, filmele şi muzica preferată cu aceleaşi detalii bogate şi culori vibrante din lumea reală, precum fotografiile tipărite la calitate ridicată.

 • Savuraţi filme în format panoramic 16:9

  Savuraţi filme în format panoramic 16:9

  Afişaţi şi partajaţi filmele şi fotografiile digitale cu prietenii şi familia. Raportul de aspect panoramic 16:9 este standard de la televiziunea universală până la cea digitală de înaltă definiţie. Un raport de aspect original de 16:9 oferă o afişare a clipurilor video fără bare în partea superioară sau inferioară a imaginii şi fără pierderile de calitate generate de scalare, alterarea unei imagini pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran.

 • Suport auto inteligent pentru utilizare uşoară

  Suport auto inteligent pentru utilizare uşoară

  Pentru a vă bucura de divertisment în timpul deplasărilor, de ce să nu vă luaţi cu dvs. DVD playerul portabil de acasă? Un sistem unic de montare în maşină asigură utilizarea uşoară, folosind un braţ de fixare şi eliberare rapidă care facilitează extragerea când playerul nu este utilizat. Vă puteţi lua DVD playerul cu dvs., lăsând în maşină numai suportul.

 • Ecran Zero Bright Dot™ pentru o calitate optimă a imaginii

  Savuraţi imagini de calitate superioară fără pete albe supărătoare pe ecranul LCD. Acesta afişează, de obicei, imperfecţiuni denumite de specialişti 'puncte luminoase'. Un anumit număr de puncte luminoase erau considerate un efect secundar inevitabil al producţiei în masă a ecranelor LCD. Graţie procedurilor stricte de control al calităţii de la Philips utilizate pentru DVD playerele portabile, ecranele noastre LCD sunt produse cu toleranţă zero pentru punctele luminoase. Aceste DVD playere portabile deosebite dispun de politica Zero Bright Dot™ de la Philips pentru a garanta calitatea optimă a ecranului.

 • Husă de protecţie

  Stofa moale protejează carcasele turnate de zgârieturi.

 • Adaptor CA/CC inclus

  Acest DVD player portabil este dotat cu un adaptor de alimentare CA/CC. Introduceţi adaptorul într-o priză de perete şi puteţi alimenta playerul imediat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa