Microsistem audio clasic

  Redă din nou LP-urile

  Platanul Original aminteşte de legendarul patefon Philips AG4131 din 1965 şi dispune de o boxă de înaltă eficienţă, un platan echilibrat dinamic, cât şi transmisie wireless prin Bluetooth şi convertire USB pentru înregistrarea de MP3-uri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Microsistem audio clasic

Bluetooth®, Platan pentru discurile LP din vinil, Copiere LP, CD, FM pe USB, 4 W OTT2000/12 Caută produse similare

Redă din nou LP-urile

cu muzică transmisă de la platane şi wireless

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Conectivitatea prin intrarea audio permite redarea directă a materialelor audio de pe playerele media portabile. Pe lângă avantajul ascultării muzicii dvs. preferate la calitatea superioară pusă la dispoziţie de sistemul audio, modul audio este, de asemenea, extrem de comod, deoarece tot ce trebuie să faceţi este să conectaţi playerul MP3 portabil la sistemul audio.

 • Tuner digital FM cu posturi presetate

  Tuner digital FM cu posturi presetate

  Radioul FM digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  Redare MP3-CD, CD şi CD-R/RW

  MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio utilizat pe Web, permiţând transferul rapid şi uşor al fişierelor audio.

 • USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  USB Direct pentru o redare simplă a pieselor MP3

  Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicare wireless pe rază scurtă, durabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea wireless uşoară la iPod/iPhone/iPad sau alte dispozitive Bluetooth, precum smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri. Astfel vă puteţi bucura cu uşurinţă de muzica şi sunetele preferate de la clipuri video sau jocuri, wireless, cu această boxă.

 • Bluetooth®, sau copiere muzică de pe LP, CD-uri, FM pe un dispozitiv USB

  Bluetooth®, sau copiere muzică de pe LP, CD-uri, FM pe un dispozitiv USB

  Cu această caracteristică inteligentă poţi asculta cu uşurinţă întregul conţinut muzical pe sistemul tău Hi-Fi direct din playerul tău MP3 portabil. Ascultă pur şi simplu muzica dorită prin Bluetooth® sau copiaz-o de pe LP, CD-uri, posturi radio FM şi transfer-o din sistem direct pe dispozitivul USB. Păstrează LP-urile favorite şi converteşte conţinutul acestora în format MP3, fără a utiliza un PC. De asemenea, poţi preseta cronometrul pentru a înregistra emisiunea radio preferată pe sistemul tău, iar acesta o va înregistra automat pe dispozitivul USB.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa