Miniradio original

  Controlaţi miniradioul dvs. Original wireless

  Obţineţi ritmuri line cu acest miniradio Original. O reinterpretare modernă a designului de referinţă Philetta are ca rezultat radioul DAB+ şi FM, cât şi muzică wireless de la dispozitive inteligente prin Bluetooth. Cronometrul de bucătărie încorporat adaugă o notă de confort. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Miniradio original

Bluetooth®, DAB+, FM, Alarmă dublă, Cronometru de bucătărie, 4 W ORT2300C/10 Caută produse similare

Controlaţi miniradioul dvs. Original wireless

cu aplicaţia gratuită DigitalRadio

 • Transfer de muzică Bluetooth de pe smartphone-uri sau tablete

  Transfer de muzică Bluetooth de pe smartphone-uri sau tablete

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, rezistentă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe smartphone-uri sau tablete la sistemul audio Philips - confortabil, oricând doriţi.

 • Vă bucuraţi de mai multe canale cu 20 de posturi presetate DAB şi DAB FM

  Vă bucuraţi de mai multe canale cu 20 de posturi presetate DAB şi DAB FM

  Cu 20 de posturi presetate DAB şi DAB FM, posturile dvs. preferate sunt întotdeauna la o apăsare de buton distanţă. Pentru a programa o presetare, nu trebuie decât să recepţionaţi postul dorit, după care apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare. Această procedură rapidă permite memorarea automată a frecvenţei radio - pentru acces uşor oricând doriţi.

 • Sincronizarea automată a orei vă asigură ora exactă fără dificultate

  Sincronizarea automată a orei vă asigură ora exactă fără dificultate

  Cu funcţia de setare automată a orei din radioul dvs. cu ceas, nu trebuie să setaţi niciodată ora. Ceasul se sincronizează automat cu semnalele radio, chiar şi atunci când este oprit. Atunci când este nevoie să fie reglat, ceasul se actualizează singur într-o perioadă de un minut şi face sincronizări de rutină cu semnalele radio pentru a asigura ora exactă în permanenţă. Din momentul în care scoateţi radioul cu ceas din cutia lui până în momentul în care are loc o pană de curent, vă puteţi baza pe faptul că produsul dvs. Philips vă indică ora exactă, fără nicio dificultate şi cu fiabilitate.

 • Temporizator încorporat pentru confort în bucătărie

  Temporizator încorporat pentru confort în bucătărie

  Acest radio cu ceas oferă ce este mai bun în materie de confort pentru viaţa de zi cu zi. Temporizatorul încorporat vă ajută să ţineţi sub supraveghere ce gătiţi, asigurând alimente preparate bine şi în siguranţă. Acum vă puteţi îndepărta de plită sau de cuptor şi vă puteţi relaxa puţin la TV sau puteţi îndeplini alte sarcini gospodăreşti. Când expiră timpul, se va auzi o alarmă, care vă va aminti că masa dvs. este gata să fie servită.

 • Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecran LCD mare cu fundal iluminat pentru vizionare facilă în condiţii de iluminare redusă

  Ecranul LCD cu fundal iluminat asigură o vizionare şi utilizare facile în condiţii de lumină scăzută şi oferă informaţii clare imediat.

 • Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Setare alarmă pentru zile lucrătoare/ weekend pentru a corespunde stilului dvs. de viaţă

  Conceput special pentru stilul de viaţă din prezent, acest radio cu ceas dispune de o alarmă dublă, care vă permite să setaţi ore diferite de alarmă pentru zile lucrătoare şi weekend sau chiar modifica setările alarmei pentru cupluri. Setările alarmei pot fi personalizate pentru aceleaşi ore de alarmă pe parcursul întregii săptămâni, de luni până duminică. Sau puteţi seta alarma pentru a vă trezi devreme în zilele lucrătoare, de luni până vineri, şi pentru a lenevi în pat sâmbăta şi duminica. Indiferent de varianta aleasă, datorită acestor funcţii confortabile nu mai trebuie să vă bateţi capul cu diferite ore de alarme în fiecare seară.

 • Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Alarmă dublă pentru a vă trezi astfel încât dumneavoastră şi partenerul vă puteţi trezi la ore diferite

  Sistemul audio Philips este furnizat cu două ore de alarmă. Setaţi o oră de alarmă pentru trezirea dvs. şi a doua oră pentru trezirea partenerului.

 • Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Temporizator de standby pentru a adormi ascultând melodia preferată

  Timerul Sleep vă permite să alegeţi câtă vreme doriţi să ascultaţi muzică sau un post de radio la alegere, înainte de a adormi. Este suficient să setaţi limita de timp (până la 2 ore) şi să selectaţi CD-ul sau postul de radio pe care doriţi să-l ascultaţi până ce adormiţi. Aparatul va continua să redea muzica pe durata de timp selectată, apoi va trece automat în modul Standby silenţios şi economic. Timerul Sleep vă permite să adormiţi în sunetele CD-ul sau DJ-ului radio favorit, fără a fi nevoit să număraţi oi sau să vă îngrijoraţi la gândul consumului de curent electric.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Reinterpretare contemporană a designului de referinţă Philetta

  Inspirat de radioul original din 1955 - Acest miniradio original duce mai departe elementele clasice ale radioului Philips legendar din 1955, cunoscut şi ca Philetta „BF 102 U”. La momentul apariţiei, acest radio compact uimea audienţa prin simplitatea designului, sunetul puternic şi claritatea recepţiei. Moştenirea radioului Philips datează din 1927. De-a lungul anilor numeroase modele au devenit radiouri de referinţă renumite sau obiecte de colecţie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa