Miniradio original

  Stabiliţi tendinţele cu miniradioul original

  Acest miniradio original Philips readuce veselia aparatelor radio. Delicios de retro, oferă un bas puternic prin sistemul de boxe Bass Reflex şi un buton mare de reglare analogică care stă aprins pentru a vă ajuta să prindeţi uşor posturile dvs. favorite. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Stabiliţi tendinţele cu miniradioul original

 • Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul de boxe Bass Reflex oferă un sunet de bas puternic, mai profund

  Sistemul Bass Reflex facilitează obţinerea unui bas puternic şi profund, utilizând incinte de dimensiuni mici. Se diferenţiază de sistemul convenţional printr-un tub acustic suplimentar, aliniat acustic la woofer, pentru optimizarea redării frecvenţelor joase. Rezultatul este un sunet controlat mai profund şi cu mai puţine distorsiuni. Sistemul funcţionează prin rezonarea masei de aer din tubul de bas. În combinaţie cu difuzorul, sistemul amplifică frecvenţele joase furnizând un bas puternic, de calitate.

 • Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Intrare audio pentru redarea muzicii portabile

  Executaţi o singură conexiune şi bucuraţi-vă de toată muzica de pe dispozitive portabile şi calculatoare. Conectaţi dispozitivul la portul INTRARE-AUDIO (3,5 mm ) al setului Philips. În cazul calculatoarelor conexiunea se face de obicei de la ieşirea pentru căşti. După conectare vă puteţi bucura direct de întreaga colecţie de muzică, pe un set de difuzoare superioare. Philips oferă un sunet de calitate superioară.

 • Reglare radio analogică FM/MW

  Reglare radio analogică FM/MW
 • Reinterpretare contemporană a designului de referinţă Philetta

  Inspirat de radioul original din 1955 - Acest miniradio original duce mai departe elementele clasice ale radioului Philips legendar din 1955, cunoscut şi ca Philetta „BF 102 U”. La momentul apariţiei, acest radio compact uimea audienţa prin simplitatea designului, sunetul puternic şi claritatea recepţiei. Moştenirea radioului Philips datează din 1927. De-a lungul anilor numeroase modele au devenit radiouri de referinţă renumite sau obiecte de colecţie.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa