Sistem de difuzoare

  Turn audio desăvârşit

  Petrece la fel ca în club, cu putere de până la 1000 W şi cu bas în fundal, amplificat de tehnologia NX Bass. Începe să te joci wireless de pe dispozitive compatibile Bluetooth, de pe MP3, CD, USB şi de pe alte dispozitive, prin intrarea Audio In. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Turn audio desăvârşit

 • Becuri LED 260K pentru o atmosferă de petrecere perfectă

  Becuri LED 260K pentru o atmosferă de petrecere perfectă

  Conferă atmosfera perfectă şi pasiune oricărei petreceri cu mii de lumini colorate cu scintilaţii, intermitenţe şi sincronizare cu muzica. Selectează uşor luminile dorite pentru tematica petrecerii sau selectează una dintre setările prestabilite. Roteşte butonul pentru bas NX pentru a face lumina să pară şi mai intensă.

 • Buton pentru bas NX pentru amplificarea instantanee a sunetului şi efecte de lumină

  Buton pentru bas NX pentru amplificarea instantanee a sunetului şi efecte de lumină

  Disponibil în toată gama, basul NX amplifică basul temporar şi sporeşte sonorul la maximum. Apăsaţi butonul pentru bas NX pentru a amplifica sunetul instantaneu, pentru a răspândi efectele de lumină şi pentru a simţi basul din subwoofere până la oase.

 • Redaţi muzică prin Bluetooth®

  Redaţi muzică prin Bluetooth®

  Dacă aveţi o colecţie impresionantă de melodii pe un smartphone, pe o tabletă sau pe un calculator, redaţi-o pe un sistem NITRO prin tehnologie digitală Bluetooth® şi faceţi sunetul să se audă incredibil. Rar este sunetul puternic atât de uşor de obţinut sau de convenabil.

 • Transferaţi muzică de pe CD-uri pe un dispozitiv USB

  Transferaţi muzică de pe CD-uri pe un dispozitiv USB
 • Putere totală de ieşire 1000 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Sincronizează-le cu dispozitivul tău compatibil NFC printr-o singură atingere

  Sincronizează-le cu orice dispozitiv compatibil NFC fără efort. Gata cu sincronizarea wireless complicată a căştilor. Noua noastră tehnologie NFC este intuitivă şi uşor de folosit, printr-o singură atingere, pentru orice dispozitiv inteligent compatibil NFC.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa