Minisistem Hi-Fi

  Echipamentele sound machine supreme

  Lasă-te uimit de basul de pe acest sistem NX de 650 W echipat cu bas, care este ideal pentru orice petrecere. Permite Auto DJ să mixeze melodiile pe dispozitivul tău USB, transmite melodii de pe orice smartphone prin Bluetooth® şi utilizează efectele de iluminare 260K pentru a avea o petrecere colosală. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Echipamentele sound machine supreme

Obsedat de sunet

 • Becuri LED 260K pentru o atmosferă de petrecere perfectă

  Becuri LED 260K pentru o atmosferă de petrecere perfectă

  Conferă atmosfera perfectă şi pasiune oricărei petreceri cu mii de lumini colorate cu scintilaţii, intermitenţe şi sincronizare cu muzica. Selectează uşor luminile dorite pentru tematica petrecerii sau selectează una dintre setările prestabilite. Roteşte butonul pentru bas NX pentru a face lumina să pară şi mai intensă.

 • DJ Crossfader pentru mixarea pieselor

  DJ Crossfader pentru mixarea pieselor

  Fii maestrul de ceremonii al tuturor petrecerilor! DJ cross fader îţi permite să mixezi piesele preferate în canalele A şi B, ca să poţi trece uşor de la o melodie la alta. Selectează ieşirea pentru staţia A (USB, Bluetooth®, CD, intrare audio sau tuner) pentru a pune muzică, apoi alege intrarea pentru staţia B (USB sau intrare audio). Pentru a schimba piesele, glisează butonul dintr-o parte în cealaltă pentru a efectua o tranziţie imperceptibilă care menţine spiritul petrecerii.

 • Buton pentru bas NX pentru amplificarea instantanee a sunetului şi efecte de lumină

  Buton pentru bas NX pentru amplificarea instantanee a sunetului şi efecte de lumină

  Disponibil în toată gama, basul NX amplifică basul temporar şi sporeşte sonorul la maximum. Apăsaţi butonul pentru bas NX pentru a amplifica sunetul instantaneu, pentru a răspândi efectele de lumină şi pentru a simţi basul din subwoofere până la oase.

 • Auto-DJ pentru mixarea automată a pieselor pe o unitate USB

  Auto-DJ pentru mixarea automată a pieselor pe o unitate USB

  Poţi mixa automat ritmurile cu Auto-DJ, care mixează automat piesele de pe o unitate USB conectată. Adaugă efecte sonore cu rotiţa DJ. Ţine lumea în picioare încontinuu!

 • Mânere şi roţi pentru transport uşor

  Mânere şi roţi pentru transport uşor

  Răspândeşte sunet oriunde ai nevoie de el: la etaj, la parter, înăuntru sau afară. Soluţiile audio NITRO se potrivesc uşor în orice casă datorită amprentelor optimizate şi integrării uşoare şi fără cabluri a comenzilor. Conectează-le la televizor sau la calculator pentru a-ţi face mai plăcută experienţa şi pentru a face melodiile şi filmele să se audă mai bine ca niciodată. Sau scoate-le afară cu ajutorul mânerelor şi roţilor încorporate, pentru a le transforma în cel mai tare sistem sonor pentru petreceri în aer liber.

 • Redaţi muzică prin Bluetooth®

  Redaţi muzică prin Bluetooth®

  Dacă aveţi o colecţie impresionantă de melodii pe un smartphone, pe o tabletă sau pe un calculator, redaţi-o pe un sistem NITRO prin tehnologie digitală Bluetooth® şi faceţi sunetul să se audă incredibil. Rar este sunetul puternic atât de uşor de obţinut sau de convenabil.

 • Transferaţi muzică de pe CD-uri, radio şi karaoke pe un dispozitiv USB

  Transferaţi muzică de pe CD-uri, radio şi karaoke pe un dispozitiv USB
Vezi toate Specificaţile
 • Evitaţi utilizarea aparatului la un volum de peste 85 dB, deoarece vă poate afecta auzul.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa