Minisistem Hi-Fi

  Sistemul ideal pentru petreceri

  Organizează petrecerea absolută. Cu discurile rotative duale ale Philips NTRX100, poţi reda şi încărca două smartphone-uri şi poţi mixa din bibliotecile dispozitivelor. Transferă muzică wireless prin Bluetooth, graţie sincronizării One-Touch NFC. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sistemul ideal pentru petreceri

Obsedat de sunet

 • Iluminare dinamică pentru a dansa pe ritm

  Iluminare dinamică pentru a dansa pe ritm

  Călătoriţi în timp pe ritmul ameţitor al muzicii. Super-lumini care pâlpâie în ritmul muzicii, aducând un plus de savoare cântecelor. Când nu doriţi aprinderea luminilor, puteţi dezactiva, pur şi simplu, această opţiune. Adăugaţi un plus de strălucire şi pasiune petrecerilor, aniversărilor fierbinţi şi evenimentelor deosebite cu aceste lumini dinamice senzaţionale.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Buton pentru bas NX pentru amplificarea instantanee a sunetului şi efecte de lumină

  Buton pentru bas NX pentru amplificarea instantanee a sunetului şi efecte de lumină

  Disponibil în toată gama, basul NX amplifică basul temporar şi sporeşte sonorul la maximum. Apăsaţi butonul pentru bas NX pentru a amplifica sunetul instantaneu, pentru a răspândi efectele de lumină şi pentru a simţi basul din subwoofere până la oase.

 • Bluetooth dublu permite transferul de muzică de pe 2 smartphone-uri

  Bluetooth dublu permite transferul de muzică de pe 2 smartphone-uri
Vezi toate Specificaţile
 • Evitaţi utilizarea aparatului la un volum de peste 85 dB, deoarece vă poate afecta auzul.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa