Streamium

  Sistem Hi-Fi wireless pentru Android™

  Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

  Bucuraţi-vă de sunetul captivant al tehnologiei LivingSound şi plasaţi-l în fiecare cameră cu Multiroom Music. Transferaţi muzică de pe PC/Mac şi radio prin Internet pe sistemul Hi-Fi Philips NP3900/12. Controlaţi ceea ce ascultaţi pe ecranul tactil color sau prin intermediul aplicaţiei pentru telecomandă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Sistem Hi-Fi wireless pentru Android™

Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

Obsedat de sunet

 • Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  PC-ul/MAC-ul dvs. este plin de muzică pe care o puteţi transmite acum comod pe dispozitivul audio Philips – fără cabluri dezordonate. Partajaţi-vă melodiile preferate cu ceilalţi la o petrecere sau pur şi simplu bucuraţi-vă de acestea în confortul locuinţei dvs. Faceţi acelaşi lucru cu colecţia de fotografii şi vizionaţi-le în voie în timp ce ascultaţi muzică. Deblocaţi comorile de pe PC/MAC cu confortul transferului wireless.

 • Ecran tactil Full color pentru navigaţie uşoară

  Ecran tactil Full color pentru navigaţie uşoară

  Ecranul tactil vă permite controlul dispozitivului prin simpla apăsare a butoanelor de pe ecran în locul celor fizice. Este suficient să porniţi aparatul, şi interfaţa cu ecran tactil va fi afişată pe ecranul LCD, cu toate opţiunile de control. Controlul prin ecran tactil combină tehnologia ecranului LCD cu senzorii de presiune şi cu un puternic microprocesor digital. Când apăsaţi o anumită zonă de pe ecran, semnalul este transmis procesorului şi comanda este executată imediat.

 • Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Aplicaţia Philips vă permite să vă utilizaţi iPhone-ul, iPod Touch-ul sau Smartphone-ul Android pe post de telecomandă pentru a vă controla produsele AV Philips legate în reţea. Aplicaţia recunoaşte automat playerul Blu-ray Philips, sistemul Home theater sau sistemul audio Streamium conectate la reţeaua dvs. Wi-Fi la domiciliu şi vă oferă control instantaneu asupra dispozitivelor aflate oriunde în căminul dvs. Iar dacă aveţi mai mult de un produs AV Philips legat în reţea, aplicaţia vă va permite să comutaţi între acestea şi să-l controlaţi independent pe fiecare dintre acestea. Această aplicaţie gratuită este creată exclusiv de către Philips.

 • Transferaţi şi bucuraţi-vă de peste 10 milioane de cântece extraordinare de pe Napster*

  Transferaţi şi bucuraţi-vă de peste 10 milioane de cântece extraordinare de pe Napster*

  Obţineţi toată muzica pe care v-aţi dorit-o vreodată cu Napster - un serviciu de muzică online care vă oferă peste 10 milioane de piese de la 790.000 de artişti, 980.000 de albume şi toate genurile. Accesul la Napster se face fără efort cu microsistemul Philips, mulţumită panoului de afişare LCD pe bază de pictograme şi vă oferă toată muzic ape care o doriţi - rapid şi uşor. Cu numai câteva clic-uri, colecţia vastă a Napster se eliberează de pe PC sau MAC şi se transmite wireless pentru a o savura pe sistemul Philips. Schimbaţi acum modul în care ascultaţi muzică.

 • Comutaţi şi exploraţi mii de posturi de radio pe Internet

  Comutaţi şi exploraţi mii de posturi de radio pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul/MAC-ul.

 • Funcţionează cu conexiune de bandă largă locală şi ruter Wi-Fi

  Funcţionează cu conexiune de bandă largă locală şi ruter Wi-Fi

  Sistemul dvs. Hi-Fi Philips este prevăzut cu un port Ethernet pentru a permite conexiunea plug-and-play la Internet prin DHCP. De asemenea, sistemul este certificat B/G Wi-Fi, ceea ce îl face să fie compatibil cu orice ruter certificat B/G Wi-Fi de pe piaţă. Uşor şi comod, acest sistem dispune de o Configurare protejată Wi-Fi printr-o sigură apăsare, pentru a asigura conexiunea Wi-Fi în doar câteva secunde.

 • FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • LivingSound pentru sunet stereofonic mai amplu, copleşitor

  LivingSound pentru sunet stereofonic mai amplu, copleşitor

  Tehnologia LivingSound Philips în curs de patentare extinde semnificativ punctul optim (locul ideal pentru audiţie din cameră), astfel încât să vă puteţi bucura de o muzică într-adevăr copleşitoare pe o zonă mai largă. Prin combinarea diferitelor procese de sonorizare, LivingSound restituie bogăţia şi detaliile spaţiale ale ambianţei sonore, adeseori pierdute cu un sistem stereo compact. Efectul este un sunet mai amplu decât aşteptările în punctul optim - distribuit extins şi uniform în toată camera. Acum ascultarea muzicii nu se limitează la zona restrânsă în mod obişnuit. Bucuraţi-vă de sunetul stereo optim într-o zonă mai largă.

 • Putere totală de ieşire 30W RMS

  Putere totală de ieşire 30W RMS
 • Vizualizare coperţi albume pe afişajul full color

  Aduceţi la viaţă experienţa ascultării cu imaginile complet color ale coperţilor albumelor. În fişierele de muzică este încorporată prezentarea grafică a albumului care se afişează automat în timpul selectării şi redării melodiei. Muzica prinde pur şi simplu viaţă prin grafica albumului.

Vezi toate Specificaţile
 • Napster este disponibil numai în Germania şi în Marea Britanie.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa