Wi-Fi b/g certified

  Player muzical în reţea

  Eliberaţi-vă muzica

  Player-ul muzical în reţea Philips Streamium NP2900 cu boxele sale integrate vă oferă acces wireless la muzica de pe PC-ul dumneavoastră şi radio prin Internet - totul asigurat prin tehnicile copleşitorului LivingSound şi a superbului FullSound. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Streamium Player muzical în reţea

Radio gratuit prin Internet, Afişaj full color NP2900/12 Caută produse similare

Eliberaţi-vă muzica

Bucuraţi-vă de muzica din PC şi de pe Internet - wireless

 • Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio gratuite pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite pe sistemul audio, fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul.

 • Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţă cu utilizatorul uşoară şi intuitivă cu afişarea coperţii albumului

  Interfaţa cu utilizatorul uşoară şi intuitivă GoGear este alimentată de o tehnologie avansată de navigare. Nu numai că ajută la asigurarea unei navigări rapide şi line, dar reprezintă şi o experienţă multimedia plăcută pe care o puteţi stăpâni repede. Caracteristicile inteligente cum ar fi Copertele albumelor – care afişează copertele albumelor incluse în fişiere de muzică – vă permit să beneficiaţi de o experienţă mai bogată, ca în vremurile bune, când puteaţi vedea coperta unui CD sau LP în timp ce ascultaţi muzică.

 • Căutare alfanumerică pentru acces rapid

  Căutare alfanumerică pentru acces rapid

  Funcţia de căutare alfanumerică de la tastatura telecomenzii vă permite să găsiţi instantaneu artistul, melodia sau albumul preferat. Doar apăsaţi 'Căutare' pe telecomandă şi apoi tastaţi primele câteva litere sau cifre din numele melodiei, artistului sau albumului dorit. Veţi ajunge la intrarea care corespunde cel mai mult datelor dvs. Nu trebuie să pierdeţi timpul derulând prin întreaga colecţie sau listă de redare rând cu rând.

 • Ecran mare şi telecomandă

  Ecran mare şi telecomandă

  Navigaţi cu uşurinţă prin întreaga colecţie de muzică. LCD-ul mare, de 10,2 cm (4"), afişează pictograme mari şi text mărit. Navigaţi prin mii de melodii cu telecomanda ergonomică sau derulaţi-le una câte una, cursiv, în câteva secunde. Aşezaţi-vă confortabil, cu telecomanda în mână.

 • LivingSound pentru sunet stereofonic mai amplu, copleşitor

  LivingSound pentru sunet stereofonic mai amplu, copleşitor

  Tehnologia LivingSound Philips în curs de patentare extinde semnificativ punctul optim (locul ideal pentru audiţie din cameră), astfel încât să vă puteţi bucura de o muzică într-adevăr copleşitoare pe o zonă mai largă. Prin combinarea diferitelor procese de sonorizare, LivingSound restituie bogăţia şi detaliile spaţiale ale ambianţei sonore, adeseori pierdute cu un sistem stereo compact. Efectul este un sunet mai amplu decât aşteptările în punctul optim - distribuit extins şi uniform în toată camera. Acum ascultarea muzicii nu se limitează la zona restrânsă în mod obişnuit. Bucuraţi-vă de sunetul stereo optim într-o zonă mai largă.

 • cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  cu FullSound™ pentru a aduce la viaţă muzica MP3

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate în format MP3, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate în format MP3 cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Sistem cu 4 boxe pentru un sunet superb

  Sistem cu 4 boxe pentru un sunet superb

  Cele patru boxe (două în partea frontală şi câte una pe părţile laterale) sunt poziţionate sub anumite unghiuri pentru a produce sunetul de calitate oferit de tehnologia LivingSound patentată de Philips. Efectul este un punct optim mai amplu decât vă aşteptaţi¡V unul prin care muzica este distribuită considerabil şi uniform oriunde în cameră. Acum vă puteţi bucura de sunet stereo optim pe o zonă mai extinsă.

 • 30 W RMS

  30 W RMS

  Puterea muzicală de 30 W RMS umple camera cu muzica dvs. favorită.

 • Redarea muzicii în mod wireless de pe PC/Mac

  Redarea muzicii în mod wireless de pe PC/Mac

  Eliberaţi întreaga colecţie de muzică din PC/Mac folosind playerul de muzică în reţea Streamium! Prin conexiunea UPnP care vă permite să vă conectaţi la orice dispozitiv compatibil Universal Plug & Play pentru a recepţiona sau a transmite muzică; playerul Streamium vă permite să accesaţi, selectaţi şi căutaţi în colecţia de muzică de pe PC. Este suficient să utilizaţi telecomanda şi să selectaţi melodiile prin intermediul playerului Streamium. Bucuraţi-vă de muzica preferată wireless, fără efort, şi cu o calitate excelentă a sunetului. Tehnologia Philips FullSound patentată vă oferă experienţa de ascultare a CD-urilor la MP3, în timp ce LivingSound produce un sunet stereo mai larg, copleşitor.

Vezi toate Specificaţile
 • Unele caracteristici necesită asistenţă pentru acces în bandă largă la Internet
 • Unele servicii nu sunt disponibile în toate zonele

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa