Microsistem Hi-Fi

  Microsistem Hi-Fi

  Sunet bogat în design compact

  Sunet superb într-un design compact şi elegant! Clasicul MCM239 oferă o performanţă a sunetului dinamică şi a funcţionalităţilor esenţiale care vă va permite să vă bucuraţi de muzică aşa cum doriţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Microsistem Hi-Fi

Redare MP3/WMA-CD, USB Direct MCM239/12 Caută produse similare

Sunet bogat în design compact

cu redare a muzicii prin USB Direct

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, puteţi selecta cu uşurinţă muzica de pe un dispozitiv USB şi puteţi reda întregul conţinut. Este suficient să conectaţi dispozitivul USB pentru a reda muzica sau pentru a exporta conţinutul de pe dispozitiv.

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Oferă setări optimizate, în funcţie de stilul de muzică

  Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică. Nu în ultimul rând, Digital Sound Control vă permite să vă bucuraţi din plin de muzica preferată, reglând balansul în funcţie de stilul de muzică ascultat.

 • Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost pentru bas profund şi dramatic

  Dynamic Bass Boost optimizează frecvenţele joase în funcţie de volum, prin simpla apăsare a unui buton. De obicei, frecvenţele joase ale basului se pierd când volumul este diminuat. Pentru a contracara acest efect, funcţia Dynamic Bass Boost amplifică nivelul basului, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi bucura de un sunet consistent chiar şi atunci când reduceţi volumul.

 • Timer cu funcţie Sleep şi Wake-Up

  Timer cu funcţie Sleep şi Wake-Up

  Multe ceasuri cu alarmă dispun de o varietate de alarme. Acest radio cu ceas Philips vă trezeşte în sunetele radioului sau ale soneriei. Timerul cu funcţie Sleep vă permite să programaţi muzica pentru a coincide cu timpul până adormiţi în mod normal. Indiferent ce doriţi de la un ceas cu alarmă, fie că este o sonerie matinală care produce un ton stabil, fie că doriţi să ascultaţi muzica favorită când mergeţi la culcare, acest radio cu ceas are toate calităţile.

 • Reglare digitală cu 40 de presetări pentru mai mult confort

  Reglare digitală cu 40 de presetări pentru mai mult confort

  Radioul digital oferă opţiuni muzicale suplimentare colecţiei de muzică pe sistemul audio Philips. Recepţionaţi postul pe care doriţi să îl presetaţi, apăsaţi şi menţineţi apăsat butonul de presetare pentru memorarea frecvenţei. Cu posturile radio presetate care pot fi salvate, puteţi accesa rapid postul de radio preferat fără a trebui să căutaţi manual frecvenţele de fiecare dată.

 • Putere totală de ieşire 2 x 5 W RMS

  Putere totală de ieşire 2 x 5 W RMS
 • Jack line-in comod pentru redarea muzicii din dispozitive portabile

  Conexiunea line-in vă permite să redaţi muzică pe alt dispozitiv cu playerul Philips, doar conectaţi playerul la Ieşire linie sau Ieşire audio, sau să conectaţi mufa căştilor altor playere media, cum ar fi playerul CD sau DVD, VCR şi MP3.

 • Telecomandă uşor de utilizat inclusă

  Telecomandă uşor de utilizat inclusă

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa