Microsistem Hi-Fi Wireless

  Obsedat de sunet

  Exploraţi-vă universul muzical cu acest microsistem wireless Philips MCI298/12 elegant, cu montare pe perete. Transmiteţi muzică de la PC/MAC, redaţi CD-uri, MP3 sau radio FM şi prin Internet şi bucuraţi-vă de navigare uşoară pe acest ecran tactil intuitiv cu afişaj color.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Obsedat de sunet

Transmiteţi muzică de pe PC/MAC şi Internet - wireless

 • Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Mii de posturi radio gratuite pe Internet

  Streamium este însoţit de mii de posturi radio gratuite pe Internet. Acum puteţi fi la curent cu toate genurile muzicale din întreaga lume. Conectaţi-vă aparatul Streamium la Internet şi ascultaţi emisiunile online favorite pe sistemul audio, fără a mai fi necesar să porniţi PC-ul.

 • Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Tehnologia de compresie audio permite reducerea dimensiunii fişierelor mari digitale de muzică de până la 10 ori, fără o scădere simţitoare a calităţii audio. MP3 sau WMA sunt două din formatele de compresie care vă permit să vă bucuraţi de universul muzicii digitale pe playerul Philips. Descărcaţi melodii MP3 sau WMA de pe site-uri de muzică autorizate de pe Internet sau creaţi singuri fişiere de muzică MP3 sau WMA prin conversia CD-urilor audio, pe care apoi să le transferaţi pe player.

 • USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  USB Direct pentru redarea muzicii MP3/WMA

  Folosind modul USB Direct, conectaţi, pur şi simplu, echipamentul USB la portul USB port pe dispozitivul dvs. Philips şi muzica dvs. digitală va fi redată direct de pe dispozitivul Philips.

 • Redare muzică iTunes

  Redare muzică iTunes

  Acum puteţi reda muzică din biblioteca iTunes - fără a fi nevoie de nicio conversie - pe sistemul dvs. Hi-Fi Philips! Acceptând codecul AAC utilizat de biblioteca iTunes pentru a transfera şi a stoca muzică, instalaţi software-ul TwonkyMedia care este livrat împreună cu sistemul pentru a accesa, selecta şi reda muzică din biblioteca şi listele dvs. de redare iTunes - în mod wireless. Reţineţi că sistemul nu acceptă muzică protejată DRM achiziţionată de pe magazinul iTunes.

 • radio FM

  radio FM

  Radioul FM utilizează modularea frecvenţelor (FM) pentru a furniza sunet de înaltă fidelitate prin transmisia radio. Această tehnologie de transmisie vă permite să ascultaţi posturile de radio preferate de pe banda FM.

 • Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Putere totală de ieşire 20 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 20 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • Sistem audio integrat complet

  Sistem audio integrat complet

  Sistemul dvs. Hi-Fi Philips este echipat tot ce aveţi nevoie pentru a vă bucura de muzică de pe CD-uri, dispozitiv USB sau în mod wireless de pe un PC/MAC şi de pe Internet. Acesta este prezentat într-un design compact, elegant şi versatil, care se potriveşte în orice spaţiu de locuit. În plus, bucuraţi-vă de o utilizare uşoară, inteligentă şi intuitivă, cu ajutorul afişajului de control tactil al acestui sistem.

 • Funcţionează cu conexiune de bandă largă locală şi ruter Wi-Fi

  Funcţionează cu conexiune de bandă largă locală şi ruter Wi-Fi

  Sistemul dvs. Hi-Fi Philips este prevăzut cu un port Ethernet pentru a permite conexiunea plug-and-play la Internet prin DHCP. De asemenea, sistemul este certificat B/G Wi-Fi, ceea ce îl face să fie compatibil cu orice ruter certificat B/G Wi-Fi de pe piaţă. Uşor şi comod, acest sistem dispune de o Configurare protejată Wi-Fi printr-o sigură apăsare, pentru a asigura conexiunea Wi-Fi în doar câteva secunde.

 • Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  Transfer wireless de muzică şi fotografii de pe PC/MAC

  PC-ul/MAC-ul dvs. este plin de muzică pe care o puteţi transmite acum comod pe dispozitivul audio Philips – fără cabluri dezordonate. Partajaţi-vă melodiile preferate cu ceilalţi la o petrecere sau pur şi simplu bucuraţi-vă de acestea în confortul locuinţei dvs. Faceţi acelaşi lucru cu colecţia de fotografii şi vizionaţi-le în voie în timp ce ascultaţi muzică. Deblocaţi comorile de pe PC/MAC cu confortul transferului wireless.

 • Telecomandă pentru navigare facilă

  Telecomandă pentru navigare facilă

  Controlaţi-vă toate funcţiile sistemului Philips Hi-Fi stând confortabil pe canapea. Căutaţi, navigaţi şi redaţi muzica cu uşurinţă şi cu viteză. Cu tastele directe precum Home (Acasă) şi Favorite (Favorit), puteţi avea acces rapid la ecranul principal, la postul dvs. preferat pe Internet sau puteţi transfera muzică de pe PC/MAC şi Internet - fără cablu. Centrul de control Hi-Fi se află în palma dvs.

 • Ecran tactil, pentru navigare facilă

  Ecran tactil, pentru navigare facilă

  Ecranul tactil vă permite controlul dispozitivului prin simpla apăsare a butoanelor de pe ecran în locul celor fizice. Este suficient să porniţi aparatul, şi interfaţa cu ecran tactil va fi afişată pe ecranul LCD, cu toate opţiunile de control. Controlul prin ecran tactil combină tehnologia ecranului LCD cu senzorii de presiune şi cu un puternic microprocesor digital. Când apăsaţi o anumită zonă de pe ecran, semnalul este transmis procesorului şi comanda este executată imediat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa