DVD Micro Theater

  Sunet Hi-Fi într-o soluţie compactă

  Noul DVD Micro Theater MCD908 de la Philips reprezintă accesoriul perfect pentru un televizor Flat TV. Transformaţi-vă casa într-un cinematograf cu sistem de sunet de ultimă oră şi savuraţi filmele şi fotografiile preferate. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet Hi-Fi într-o soluţie compactă

 • Tuburi Hi-Fi Premium, pentru un sunet perfect, pur şi natural

  Tuburi Hi-Fi Premium, pentru un sunet perfect, pur şi natural

  Graţie tuburilor Hi-Fi încorporate, acum puteţi beneficia de o experienţă auditivă de cea mai înaltă calitate, asociată de obicei cu sistemele audio premium. Natura analogică a tuburilor îi conferă un sunet mai plăcut sistemului nostru neliniar. Sunetul provenit de la un tub produce distorsiuni minime şi este întotdeauna preferat pentru claritatea şi bogăţia pe care le oferă, precum şi pentru fidelitate şi armonie.

 • Tweeter cu neodim, pentru o fidelitate audio impresionantă

  Tweeter cu neodim, pentru o fidelitate audio impresionantă

  Tweeter-ul cu neodim este un tweeter monopolar care produce sunete dinamice şi clare din partea frontală. Este o caracteristică des utilizată în sistemele audio de vârf pentru reproducerea sunetelor cu fidelitate perfectă. Conurile convenţionale şi tweeter-ele cu dom se bazează pe principiul unei bobine mobile direcţionale, în timp ce tweeter-ul cu neodim generează frecvenţe într-un model complet de 180°. În cazul tonalităţilor ridicate, amplitudinea spectrului sonor este îmbunătăţită semnificativ, punctul optim este extins pentru a obţine un sunet amplu, clar şi natural chiar şi de la sistemele audio compacte.

 • Difuzoare de medii cu calotă şi difuzor de joase, pentru un sunet impecabil

  Difuzoare de medii cu calotă şi difuzor de joase, pentru un sunet impecabil

  Pregătiţi-vă să beneficiaţi de un sunet incredibil, graţie acestei combinaţii de difuzoare de medii cu calotă fină şi tweeter de ultrasunete cu folie. Difuzorul fin vă oferă un sunet cald, iar tweeterul cu folie delicată transmite un sunet clar şi dinamic. Veţi savura un amestec armonios de sunete variate nedistorsionate ... fine ca mătasea.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • Ieşire HDMI pentru imagine şi sunet digital de înaltă definiţie

  Ieşire HDMI pentru imagine şi sunet digital de înaltă definiţie

  HDMI este o interfaţă multimedia de înaltă definiţie. Este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, fără zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI.

 • Procesare video pe 12 biţi/108 MHz pentru imagini clare şi naturale

  Procesare video pe 12 biţi/108 MHz pentru imagini clare şi naturale

  Convertorul video digital-analogic pe 12 biţi este un produs superior care păstrează toate detaliile şi calitatea imaginii iniţiale. Acesta afişează nuanţe subtile şi asigură o tranziţie uniformă între culori, generând o imagine intensă şi naturală. Limitările convertorului digital-analogic obişnuit, pe 10 biţi, devin sesizabile mai ales dacă sunt utilizate ecrane mari sau proiectoare.

 • Redă DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) şi Picture CD

  Redă DVD, DivX, (S)VCD, MP3-CD, WMA-CD, CD(RW) şi Picture CD

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. DVD, DivX®, (S)VCD, MP3/WMA-CD, CD(RW) şi Picture CD - toate pot fi redate pe player. SVCD reprezintă "Super VideoCD". Calitatea unui SVCD este mult mai bună decât a unui VCD, oferind în special o imagine mult mai precisă decât un VCD datorită rezoluţiei superioare. Cu asistenţa DivX® puteţi savura filme codate cu algoritmul DivX®. Formatul media DivX este o tehnologie de compresie video bazată pe MPEG4, care vă permite să salvaţi fişiere video de dimensiuni mari, cum ar fi filme, trailere de filme şi videoclipuri muzicale, pe diverse suporturi, cum ar fi CD-R/RW şi discuri DVD.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Telecomandă cu finisaj de piele, cu parte frontală metalică şi taste plate

  Telecomandă cu finisaj de piele, cu parte frontală metalică şi taste plate

  Având un echilibru perfect între supleţea dimensiunilor şi confortul oferit de greutatea redusă, această telecomandă cu design ergonomic este foarte uşor de folosit. Partea frontală sub forma unei pene plate cu finisaj metalic creează un contrast atractiv cu partea din spate din piele autentică. În plus, tastatura elegantă şi precisă vă garantează o experienţă de navigare de calitate. Design şi control la superlativ.

 • Carcasă din aluminiu şi boxe de lemn

  Carcasă din aluminiu şi boxe de lemn
 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

 • Putere totală de ieşire 150 W RMS

  Acest sistem are o putere totală de ieşire de 150 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa