Sistem DVD Hi-Fi cu componente

  Obsedat de sunet

  Sistemul Hi-Fi cu componente şi DVD Philips, cu difuzoare SoundSphere, vă aduce un sunet atât de natural şi real, încât veţi crede că artiştii cântă în faţa dvs. Afişajul în culori vii şi navigarea intuitivă amplifică experienţa auditivă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Obsedat de sunet

Simţiţi emoţia unui concert live

 • Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Sunet Hi-Fi cu amplificator digital de clasă "D" 2x50 W RMS

  Umpleţi o cameră cu muzica dvs. preferată cu puterea ieşirii audio de 2x50 W RMS şi amplificatorul digital de clasă "D". Amplificatorul preia un semnal analog, îl converteşte într-un semnal digital şi apoi îl amplifică. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru a produce rezultatul final. Ieşirea digitală amplificată oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitatea îmbunătăţiră a sunetului. Amplificatorul are de asemenea o eficienţă cu 90% mai mare în comparaţie cu un amplificator AB tradiţional. Această eficienţă ridicată se traduce într-un amplificator puternic cu o suprafaţă mică.

 • Boxe din aluminiu pentru sunet de fidelitate din rigiditate optimă

  Boxe din aluminiu pentru sunet de fidelitate din rigiditate optimă

  Lăsaţi natura să vă ofere ce are mai bun. Materialele naturale s-au dovedit componente de construcţie acustică de neîntrecut . Boxele fabricate din aluminiu sunt mai rigide, formând o incintă ideală care împiedică în mod natural vibraţiile, optimizează propagarea undei sonore şi produce un sunet cu fidelitate mai mare. Rezultă boxe cu aspect superb care vă oferă un sunet fidel înregistrării originale.

 • Afişaj LCD color pentru control convenţional

  Afişaj LCD color pentru control convenţional

  Însufleţiţi experienţa dvs. auditivă cu un afişaj LCD în culori intense şi bucuraţi-vă de un control uşor şi comod al muzicii. În timp ce ascultaţi melodiile preferate, pe ecran este afişată coperta albumului, adăugând viaţă şi strălucire melodiilor. Selectarea pieselor este foarte uşoară deoarece LCD-ul cu mai multe linii vă prezintă melodiile sortate după gen, artist sau album.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • Redaţi DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG şi JPG

  Redaţi DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG şi JPG

  Redaţi DVD, DivX ®, MP3, Non-DRM AAC, WMA, FLAC, OGG şi JPG.

 • SoundSphere pentru impresie naturală, mai profundă şi mai largă a sunetului

  SoundSphere pentru impresie naturală, mai profundă şi mai largă a sunetului

  Delectaţi-vă cu splendoarea şi energia muzicii pe care vi le oferă SoundSphere cu fiecare notă, aşa cum a intenţionat artistul. Oferind un sunet clar şi natural, SoundSphere creează o impresie a sunetului care este mai adâncă şi mai largă. Rezultatul este un sunet natural încât credeţi că artiştii cântă în faţa dvs. Fiecare boxă SoundSphere dispune de un tweeter care este suspendat deasupra incintei boxei. Tweeterul poate să emită sunetul mai clar şi în toate direcţiile. Ingineria precisă a tranziţiei audio şi poziţionarea atentă a wooferului pentru a învălui tweeterul asigură interferenţă minimă şi un sunet mult mai natural.

 • Navigaţi prin muzica şi fotografiile stocate pe USB

  Navigaţi prin muzica şi fotografiile stocate pe USB

  Încărcaţi-vă colecţia de muzică pe unitatea USB pentru a vă bucura de orice melodie, oricând. Sistemul accesează conţinutul dvs. muzical prin priza USB încorporată. Apoi puteţi utiliza sistemul pentru a naviga cu uşurinţă prin întregul conţinut de muzică după album, artist, gen sau melodie. În timp ce ascultaţi muzică, vă puteţi bucura, de asemenea de fotografiile preferate.

 • FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  FullSound îmbunătăţeşte muzica cu bas şi claritate complete

  Tehnologia inovatoare FullSound Philips reface detaliile audio ale muzicii comprimate, îmbunătăţind-o şi amplificând-o în mod substanţial, astfel încât să experimentaţi o muzică impresionantă - fără distorsiuni. Pe baza unui algoritm de postprocesare audio, FullSound combină experienţa renumită a Philips în reproducerea muzicii cu puterea Procesorului de Semnal Digital (DSP) de ultimă generaţie. Rezultatul constă într-un bas mai amplu, cu o profunzime şi un impact superioare, o voce intensificată şi o claritate a instrumentelor, precum şi detalii bogate. Redescoperiţi melodiile comprimate cu un sunet natural care vă va sensibiliza şi vă va invita să dansaţi.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) este o conexiune digitală directă prin care poate fi transmis atât semnal video HD, cât şi semnal audio digital multi-canal. Prin eliminarea conversiei semnalului în format analogic, HDMI asigură o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără nici un zgomot.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa