Sistem Hi-Fi cu componentă Blu-ray

  Sistem Hi-Fi cu componentă Blu-ray

  Bucuraţi-vă de muzică şi filme de înaltă fidelitate

  Experimentaţi acum sunetul de înaltă fidelitate din muzică şi filme. Făcut pentru a impresiona, acest set din aluminiu conţine tweetere cu dom Hi-Fi, care furnizează detalii şi un sunet natural. Redaţi CD-uri şi DVD-uri sau introduceţi un disc Blu-ray pentru imagini Full HD 1080p. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Harmony Sistem Hi-Fi cu componentă Blu-ray

BD-Live, HDMI 1080p MBD7020/12 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de muzică şi filme de înaltă fidelitate

Obsedat de sunet

 • Putere totală de ieşire 100 W RMS

  Putere totală de ieşire 100 W RMS

  RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră, sau mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi. Valoarea puterii electrice furnizate în boxă şi sensibilitatea acesteia determină puterea sonoră care este generată. În principiu, amplificatoarele sunt limitate de energia electrică pe care o pot amplifica şi boxele de energia electrică pe care o pot converti în energie sonoră, fără a distorsiona semnalul audio. Cu cât mai mare este puterea, cu atât mai bună este puterea sonoră emisă de boxă.

 • BD-Live (Profil 2.0) pentru a vă bucura de conţinutul Blu-ray online bonus

  BD-Live (Profil 2.0) pentru a vă bucura de conţinutul Blu-ray online bonus

  BD-Live duce şi mai departe universul înaltei definiţii. Primiţi conţinut actualizat conectând playerul Blu-ray Disc la Internet. Vă stau la dispoziţie lucruri noi şi incitante, precum conţinut exclusiv descărcabil, evenimente în direct, chat în direct, jocuri şi cumpărături online. Beneficiaţi de avantajele înaltei definiţii cu redarea Blu-ray şi BD-Live

 • Redare DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Redare DVD, DivX® Ultra, MP3/WMA-CD, CD şi CD-RW

  Playerul Philips este compatibil cu majoritatea discurilor DVD şi CD disponibile pe piaţă. Toate discurile DVD, DivX® Ultra, CD MP3/WMA, CD şi CD-RW pot fi redate pe player. DivX® Ultra combină redarea DivX® cu caracteristici excelente, precum subtitrare integrată, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe înregistrări şi meniuri într-un format avantajos de fişiere. CD-RW este un termen prescurtat pentru o unitate CD care poate accepta formatul CD uzual înregistrabil.

 • Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare opţională pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Ataşaţi această staţie de andocare la sistemul dvs. home theater şi vă puteţi bucura de muzică, clipuri video şi imagini de pe dispozitivele iPod şi iPhone. Staţia de andocare se vinde ca accesoriu opţional.

 • Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasă de aluminiu cu design de calitate

  Carcasa cu suprafaţă de aluminiu este uşoară şi poate rezista în medii cu temperaturi ridicate, oferă rezistenţă şi rigiditate, precum şi rezistenţă la coroziune.

 • Dolby TrueHD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD oferă cel mai curat sunet din partea discurilor Blu-ray. Sunetul reprodus este efectiv imposibil de distins de sunetul de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Redare Blu-ray pentru imagini HD clare, la rezoluţie 1080p

  Redare Blu-ray pentru imagini HD clare, la rezoluţie 1080p

  Discurile Blu-ray au capacitatea de a transporta informaţii de înaltă definiţie, împreună cu imagini în rezoluţia 1920 x 1080 proprietară imaginilor de înaltă definiţie. Scenele prind viaţă pe măsură ce detaliile vă asaltează, mişcările sunt mai line şi imaginile devin clare. Blu-ray oferă de asemenea un sunet surround necomprimat - astfel încât experienţa dvs. audio devine incredibil de reală. Capacitatea mare de stocare a discurilor Blu-ray permite includerea multor posibilităţi interactive. Navigarea impecabilă în timpul redării şi alte caracteristici antrenante, cum ar fi meniurile pop-up adaugă un nou nivel distracţiei la domiciliu.

 • Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conector difuzor placat cu aur pentru o transmisie curată a semnalului

  Conectorul placat cu aur al difuzorului asigură o transmisie mai bună a semnalului audio, spre deosebire de tradiţionale click-fit. De asemenea, reduce la minim pierderea semnalului electric dintre amplificator şi boxă, rezultând un sunet mai real ca niciodată.

 • Controlul frecvenţelor înalte şi joase asigură obţinerea sunetului dorit

  Frecvenţele înalte (treble) şi cele joase (bass) controlează nivelul sunetelor de înaltă şi joasă frecvenţă ale sistemului audio. Utilizând tastele Sus şi Jos, ascultătorul poate creşte sau descreşte nivelul frecvenţelor înalte sau joase, accentuând sau diminuând aportul acestora. De asemenea, pot fi acceptate nivelurile prestabilite, pentru a asculta muzica la setările iniţiale. Controlul frecvenţelor înalte şi al basului vă permite să ascultaţi muzică aşa cum doriţi.

 • Amplificator digital de clasă D, pentru un sunet de calitate

  Amplificatorul digital de clasă D preia semnalul analogic, îl converteşte în semnal digital, amplificat ulterior digital. Semnalul intră apoi într-un filtru de demodulare pentru obţinerea rezultatului final. Rezultatul amplificat digital oferă toate avantajele sunetului digital, inclusiv calitate crescută. În plus, amplificatorul digital de clasă D are o eficienţă cu 90% mai mare faţă de amplificatoarele tradiţionale AB.

 • EasyLink controlează toate dispozitivele conectate HDMI prin HDMI CEC

  Nu doriţi să utilizaţi mai multe telecomenzi pentru a controla toate produsele din sistemul de divertisment la domiciliu. Cu EasyLink prin HDMI-CEC, veţi putea să utilizaţi telecomanda STB pentru a controla (de ex. porniţi/opriţi sistemul odată) celelalte dispozitive compatibile HDMI-CEC. EasyLink utilizează cablul HDMI standard pentru a transfera comenzile sistemului. Când apăsaţi un buton de pe telecomanda STB, aceasta va trimite automat semnalele relevante la televizor sau la alte dispozitive compatibile HDMI-CEC.

 • Tweeter de tip dom Hi-Fi pentru sunet detaliat şi natural

  Tweeterul de tip dom Hi-Fi reproduc clar frecvenţele înalte şi medii care îmbunătăţesc claritatea globală a sunetului din boxe. Asigurând un amestec armonios de sunete variate nedistorsionate, acesta oferă claritate vocală detaliată şi puritate a tonurilor instrumentale, echilibrând prin urmare sunetul general atunci când sunt utilizate cu o combinaţie de woofere.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa