Căşti
Căşti auriculare/cu ataşare pe ureche
Căşti wireless cu Bluetooth®
Fidelio
  • KA

  Philips Fidelio

  Căşti wireless cu Bluetooth®

  Plăcere de înaltă fidelitate şi wireless. Oriunde ai merge

  Acasă sau în călătorii, sunetul de înaltă definiţie şi conectivitatea perfectă Bluetooth® îţi aparţin complet cu Fidelio M2BT. Tehnologia NFC garantează sincronizare prin wireless cu o singură atingere, plus comenzi intuitive care îţi permit să comuţi simplu între muzică şi apeluri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio Căşti wireless cu Bluetooth®

Redare audio de înaltă rezoluţie, Auriculară, Pernuţe Deluxe din burete cu memorie, NFC M2BTBK/00 Caută produse similare

Plăcere de înaltă fidelitate şi wireless. Oriunde ai merge

 • Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie reproduce muzica în cea mai pură formă

  Redarea audio de înaltă rezoluţie oferă ce este mai bun în performanţa audio, reproducând înregistrările originale de studio mai fidel decât formatul CD de 16 biţi/44,1 kHz. Această calitate fără compromisuri face din redarea audio de înaltă rezoluţie cel mai bun partener de sunet pentru iubitorii de muzică. Căştile Fidelio respectă standarde stricte necesare pentru calitatea redării audio de înaltă rezoluţie. Chiar dacă te delectezi cu colecţia ta de muzică de înaltă rezoluţie sau asculţi dintr-o sursă tradiţională, frecvenţele înalte line ale gamei de căşti Fidelio te ajută să obţii mai mult de la muzica ta.

 • Drivere din neodim de 40 mm optimizate pentru sunet pur şi autentic

  Drivere din neodim de 40 mm optimizate pentru sunet pur şi autentic

  Fiecare difuzor este ales cu grijă manual, reglat şi testat înainte de a fi sincronizat pentru a asigura cel mai echilibrat sunet natural. Driverele de 40 mm utilizează magneţi din neodim cu putere ridicată pentru a furniza un sunet de înaltă definiţie într-un interval dinamic optim, reproducând chiar şi cele mai mici detalii.

 • Izolare acustică pentru a ţine detaliile sonore în interior şi zgomotul în exterior

  Izolare acustică pentru a ţine detaliile sonore în interior şi zgomotul în exterior

  Casca Fidelio este prevăzută cu un sistem de izolare acustică, care constă dintr-o folie special concepută, construită în camera internă pentru eliminarea pierderilor de sunet inutile şi păstrarea detaliilor de sunet. Vei obţine nu doar o prelungirea excelentă a basului, ci şi o experienţă captivantă a fiecărui detaliu superb al muzicii tale, fără perturbări provenite din mediu.

 • Sistemul Bass reflex oferă un bas clar, dinamic şi echilibrat

  Sistemul Bass reflex oferă un bas clar, dinamic şi echilibrat

  Arhitectura acustică a părţii posterioare complet închise a căştii include sistemul Bass Reflex care, în esenţă, cuprinde căşti cu orificii de aerisire amplasate în mod convenabil. Acestea reglează presiunea aerului în camera internă furnizând diafragmei un mediu controlat pentru un răspuns acustic optim. Fiind compatibilă cu captarea izolării acustice, aceasta izolează fiecare detaliu al sunetului natural şi oferă un bas precis şi dinamic fără compromiterea clarităţii sunetului.

 • Butoane pe cupele pentru urechi pentru un control intuitiv al muzicii şi apelurilor

  Butoane pe cupele pentru urechi pentru un control intuitiv al muzicii şi apelurilor

  Butoanele intuitive, amplasate comod pe cupele pentru urechi, facilitează comutarea între muzică şi apeluri. Poţi schimba melodiile, poţi reda şi pune muzica în pauză, la fel cum poţi prelua şi încheia apeluri, sau ajusta volumul – totul la vârful degetelor tale.

 • Pernuţele Deluxe din burete cu memorie pentru o fixare ergonomică

  Pernuţele Deluxe din burete cu memorie pentru o fixare ergonomică

  Materialele utilizate pentru Fidelio M2BT au fost atent selectate pentru a asigura confortul la purtări prelungite şi a spori performanţa sunetului. Difuzoarele auriculare din burete cu memorie, realizate din materiale permeabile, dispersează presiunea şi căldura acumulată, astfel încât căştile Fidelio M1 să ofere o senzaţie plăcută şi un sunet excepţional.

 • Bandă de susţinere confecţionată din fibre împletite pentru rezistenţă flexibilă

  Bandă de susţinere confecţionată din fibre împletite pentru rezistenţă flexibilă

  Banda de susţinere exterioară a căştilor este confecţionată din fibre fortificate cu o împletitură unică, pentru a obţine echilibrul perfect între flexibilitate, rezistenţă şi durabilitate.

 • Cablu USB de încărcare de 1 metru pentru reîncărcare

  Cablu USB de încărcare de 1 metru pentru reîncărcare

  Cablu USB de încărcare de 1 metru pentru reîncărcare.

 • Cablu audio de 1,2 metri pentru situaţiile când vi se termină bateria

  Cablu audio de 1,2 metri pentru situaţiile când vi se termină bateria

  Cablul audio detaşabil de 1,2 metri, inclus, permite conectarea căştilor direct în dispozitive, astfel încât vei putea asculta muzică chiar şi atunci când bateria căştilor este epuizată.

 • Compatibilitate Bluetooth® 4.0 pentru o tranziţie audio superbă

  Tehnologia avansată Bluetooth® 4.0 creează o experienţă muzicală excelentă, de înaltă definiţie.

 • Două microfoane încorporate care reduc zgomotul ambiental pentru o mai bună calitate a apelului

  Căştile M2BT sunt echipate cu două microfoane - unul pentru voce şi un altul care măsoară zgomotul ambiental, ajustând automat sunetul pentru o calitate optimă a apelului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa