Sistem Home Theater cu DVD recorder

  Excelenţa DVD recording

  Vă deranjează boxele de sub televizor? Cu soluţia Philips Home Entertainment DVD recording all-in-one, acum puteţi savura filmele şi muzica preferată, fără complicaţii, în confortul căminului dvs.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Excelenţa DVD recording

 • ShowView pentru programare simplă şi rapidă

  ShowView pentru programare simplă şi rapidă

  Prin intermediul sistemului ShowView, tot ceea ce trebuie să faceţi pentru a programa videorecorderul este să introduceţi numărul ShowView - un cod unic de maxim nouă cifre (de obicei, mai puţine), tipărit în dreptul fiecărui program TV din majoritatea ghidurilor TV.

 • Intrare digitală i.LINK, pentru copii perfecte de pe camera video

  Intrare digitală i.LINK, pentru copii perfecte de pe camera video

  Cunoscut şi sub denumirile de IEEE 1394 şi FireWire, i.Link transportă toate semnalele audio şi video printr-un singur cablu digital, fără pierderi de calitate a imaginii sau a sunetului. Cu intrarea video digitală i.Link, vă puteţi copia clipurile video realizate de dumneavoastră la calitatea digitală originală.

 • Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Tehnologia Progressive Scan dublează rezoluţia verticală a imaginii, pentru o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, de rezoluţie maximă. La această viteză, ochiul uman percepe o imagine mai clară, fără a distinge structura liniilor.

 • DTS Digital Surround pentru sunet surround multicanal

  DTS Digital Surround pentru sunet surround multicanal

  DTS oferă un sunet surround de calitate pentru filmele de pe DVD.

 • Conectori Easy-fit™ coloraţi, pentru configurare rapidă

  Conectori Easy-fit™ coloraţi, pentru configurare rapidă

  Conectorii cu coduri de culori permit conectarea simplă şi rapidă a boxelor satelit şi a subwoofer-ului, prin simpla cuplare a conectorului colorat la borna cu culoarea corespunzătoare din spatele unităţii centrale.

 • Dolby Digital pentru filme sau concerte cu sunet surround integral

  Deoarece Dolby Digital şi DTS, standardele audio multi-canal digitale cele mai bune din întreaga lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Dolby Pro Logic II, pentru sunet surround din surse stereo

  Dolby Pro Logic II este un decodor matriceal avansat, care generează cinci canale de sunet surround, inclusiv două canale surround Full-Range, de la orice sursă stereo.

 • Cinema Center Speaker™ pentru o experienţă cinematografică adevărată

  Cu Cinema Center Speaker™ puteţi recrea şi trăi o experienţă cinematografică adevărată în propria dvs. casă. Cu un punct optim de ascultare extins prin patru woofere multidirecţionale şi un tweeter de înaltă frecvenţă amplasat cu precizie în diverse unghiuri, coloana sonoră vă permite să distingeţi sunetele frontale de cele de fundal, precum şi acţiunea de dialog. Sunetul este reprodus clar şi natural cu ajutorul noilor woofere revoluţionare de 5,1 cm (2") pentru întreaga gamă, pentru a oferi o experienţă incredibilă de scufundare în ecran, care creează nu doar senzaţia de a fi la cinema, ci chiar în film.

 • Filme: DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, (S)VCD

  Redarea multi-format vă permite să vizionaţi majoritatea formatelor de disc, savurând plăcerea maximă a vizionării.

 • Muzică: CD, CD-R/RW şi MP3-CD

  Redarea multi-format vă permite să rulaţi majoritatea formatelor de discuri, pentru compatibilitate maximă şi plăcere a audiţiei.

 • Configurare rapidă a sistemului Home Entertainment

  Pentru a vă îndruma în configurarea iniţială a sistemului dvs., Philips vă pune la dispoziţie un ghid de iniţiere rapidă, cu o abordare simplă, cu imagini grafice şi culori bine definite care vă prezintă etapele esenţiale de conectare şi preluare a imaginilor şi a sunetului. Aceste etape esenţiale sunt prezentate clar pe o singură pagină, inclusă în cutia produsului, pentru o configurare simplă şi rapidă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa