LED Inspection lamps

Lampă reîncărcabilă RCH31 UV cu andocare

  LED Inspection lamps

  Lampă reîncărcabilă RCH31 UV cu andocare

  Vedeţi mai bine, lucraţi mai bine

  Aceste lămpi de lucru cu LED-uri reîncărcabile de nouă generaţie sunt concepute pentru toate sarcinile de întreţinere. Datorită unui cap flexibil unic, rezistent la şocuri, care adăposteşte LED-uri de înaltă calitate şi un detector UV, se asigură lumină puternică în toate împrejurările. Vezi toate beneficiile

 • Vedeţi mai bine, lucraţi mai bine

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

LED Inspection lamps Lampă reîncărcabilă RCH31 UV cu andocare

Cu LED de calitate superioară, Amplificare de 350 Im/Eco de 150 Im, Baterie ultra durabilă, Detector de scurgeri cu lumină UV LPL34UVX1 Caută produse similare

Vedeţi mai bine, lucraţi mai bine

Lumină de lucru profesională reîncărcabilă, cu UV

 • Rezistenţă la impact puternic -IK07

  Rezistenţă la impact puternic -IK07

 • Lampă Find-Me roşie în mod stand-by

  Nu îţi mai pierde lampa niciodată, cu ajutorul funcţiei noastre inovatoare Find-Me. Un LED roşu menţine lampa de lucru vizibilă în modul stand-by, fără a afecta autonomia bateriei.

 • Modul de iluminare flexibil la 90°

  Philips RCH31 UV dispune de un modul de iluminare rabatabil la 90°, unic şi inovator, ce asigură iluminare la 360°.

 • Mâini libere: cârlig retractabil la 360° şi magnet puternic

  Cârligul reglabil şi retractabil la 360° îţi oferă posibilitatea de a suspenda RCH31 UV oriunde. Cu ajutorul magnetului său puternic, poţi fixa bine lampa de lucru pe orice suprafaţă, lăsându-ţi ambele mâini libere pentru lucru.

 • Lumină cu LED-uri de înaltă calitate: amplificare 350 lm şi Eco 150 lm

  Philips RCH31 UV este dotat cu LED-uri de înaltă calitate, care generează lumină de 350 lm în modul Amplificare şi de 150 lm în modul Eco. Aceasta îţi permite să observi chiar şi cele mai mici detalii în orice loc întunecat.

 • Detector de scurgeri cu lumină UV

  Lampa de inspecţie cu LED nu are numai un fascicul principal foarte puternic, ci este echipată şi cu un detector al scurgerilor de UV. Aceasta te va ajuta să detectezi cu uşurinţă scurgerile din sistemele de aer condiţionat, fără să fie nevoie de alte unelte suplimentare. Doar adaugă lichid de detectare a scurgerilor în sistemul de aer condiţionat şi scurgerea va fi depistată.

 • Protejată împotriva apei, prafului şi solvenţilor - IP54

  Lampa noastră de inspecţie cu LED RCH31 este rezistentă la apă, praf şi solvenţi şi se conformează standardului IP54.

 • Unghi larg al fasciculului: 90°

  Unghiul larg al fasciculului de 90° îţi va permite să te concentrezi pe o parte specifică şi să aplici cantitatea potrivită de lumină de care ai nevoie.

 • Durată de viaţă de 5x mai lungă cu noua baterie

  RCH31 UV dispune de tehnologie de baterie avansată. Aceasta durează de 5x mai mult decât bateriile reîncărcabile tradiţionale, oferind 1500 cicluri de încărcare, în loc de numărul standard de 300. Această baterie va rezista pe întreaga durată de viaţă a lămpii tale de inspecţie cu LED-uri!

 • Autonomie de durată şi reîncărcare super-rapidă

  Cu o autonomie de durată de până la 8 ore în modul eco şi reîncărcare super-rapidă în mai puţin de 2,5 ore, această lampă de inspecţie cu LED-uri va funcţiona toată ziua.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa