SpeechMike Premium

  Microfon dictare USB

  Cea mai bună înregistrare din clasa sa

  SpeechMike Premium duce dictarea la un nou nivel. Indiferent dacă este vorba despre microfonul de precizie suspendat liber, pentru calitate de studio, o grilă de microfon cu structură optimizată, filtru de reducere a zgomotului integrat sau suprafaţa antibacteriană.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cea mai bună înregistrare din clasa sa

cu microfon de precizie

 • Carcasă şi butoane antimicrobiene pentru a lucra igienic

  Carcasa şi butoanele SpeechMike Premium sunt fabricate din materiale sintetice antimicrobiene, oferind protecţie împotriva tuturor tipurilor de microbi. Materialele antimicrobiene acţionează împotriva mai multor tipuri de microorganisme, precum bacterii (spre ex., bacili pneumococi şi microorganisme multirezistente precum MRSA), viruşi (spre ex. HIV, gripă etc.), fungi (spre ex. Aspergillus niger) sau alge. Efectul antimicrobian al SpeechMike Premium durează cel puţin cinci ani.

 • Scaner pentru coduri de bare pentru fluidizarea documentaţiei

  Corelaţi datele unui client sau pacient cu un fişier înregistrat prin scanarea simplă a unui cod de bare (doar dispozitivele SpeechMike Premium cu coduri de bare). Informaţia scanată este ataşată automat la fişierul de dictare, eficientizând procesul de documentare. Toate informaţiile de identificare sunt introduse precis, sporind siguranţa şi posibilitatea economisirilor. Cu SpeechMike Premium, puteţi scana codurile de bare de la distanţe de până la 60 cm/23 inch, o distanţă dublă faţă de modelul anterior.

 • Forma ergonomică se potriveşte perfect în mână

  Partea din spate a unui microfon de dictare este la fel de importantă ca cea din faţă, aşa că Philips pune accent pe această formă, astfel încât să se potrivească perfect în mână şi să evite utilizarea neintenţionată a butoanelor. Butonul de declanşare şi de „comandă” de pe carcasa spate este proiectat pentru a fi exact unde trebuie. Nu mai există alt dispozitiv de dictare pentru birou cu o formă atât de ergonomică precum SpeechMike Premium.

 • Microfonul decuplat, suspendat liber produce înregistrări fidele

  Microfonul din noul SpeechMike Premium este decuplat de carcasă pentru a crea înregistrări incredibil de clare, nemaiîntâlnite la un dispozitiv de dictare pentru birou. Suspendare reproiectată complet a microfonului garantează faptul că zgomotul de fundal, provocat de atingere, clic sau aer sau din structură nu este înregistrat. Tehnica este influenţată de microfoanele din studio pentru a vă asigura că nu există distorsiuni de sunet şi pentru a garanta că rezultatele recunoaşterii vorbirii sunt extraordinare.

 • Taste care pot fi configurate liber pentru a personaliza fluxul de lucru

  Cu ajutorul butoanelor pentru funcţii care pot fi configurate liber, în partea de jos a panoului de comandă, SpeechMike Premium poate fi personalizat suplimentar pentru orice utilizator şi aplicaţie. Lucraţi aşa cum doriţi – un beneficiu pe care doar Philips SpeechMike vi-l oferă.

 • Senzorul de mişcare integrat opreşte microfonul când nu este utilizat

  În pas cu tehnologia, Philips SpeechMike Premium dispune de un senzor de mişcare integrat, fiind primul dispozitiv de dictare staţionar care poate fi controlat prin mişcarea mâinii. Acesta detectează când se află pe masă, opreşte microfonul, şi, după ce este ridicat din nou, acesta reactivează microfonul. Există multe situaţii în care această funcţie poate fi extrem de benefică, cum ar fi, un apel primit sau când cineva intră în biroul dvs. În plus, pot fi programate evenimente personalizate, cum ar fi pauza şi continuarea înregistrării.

 • Filtru de zgomot integrat pentru calitate de înregistrare perfectă

  Zona microfonului SpeechMike Premium este fabricată din mai multe straturi diferite pentru un sunet clar şi original. Printre acestea se află o lână introdusă deasupra şi sub capsula microfonului. Lână filtrează distorsiunile de sunet precum plesniturile sau şuieratul, garantând rezultate perfecte, chiar dacă se dictează aproape de microfon.

 • Difuzor mare pentru a redare premium

  Faţă de modelul anterior, SpeechMike Premium este echipat cu un difuzor de dimensiune dublă, care permite redare înregistrărilor clar şi eficient.

 • Cursor sferic care se curăţă automat, scanat cu laserul, cu utilizare uşoară

  SpeechMike Premium include un cursor sferic integrat de înaltă precizie. Lagărele din teflon cu lubrifiere automată şi rezistente la abraziune garantează utilizarea uşoară pe întreaga durată de viaţă. În combinaţie cu un scaner laser şi funcţiile de curăţare automată, cursorul sferic este mai precis şi mai rezistent ca niciodată. În plus, cursorul sferic poate fi demontat din dispozitiv pentru a fi curăţat, dacă va fi vreodată nevoie.

 • Grilă metalică pentru microfon cu structură optimizată

  Grila microfonului, bine proiectată, poate scoate şi mai mult în evidenţă un microfon de ultimă generaţie, precum SpeechMike Premium. Orificiile hexagonale utilizate pentru grila metalică creează o suprafaţă liberă de trei ori mai mare în comparaţie cu modelul anterior, fiind proiectate pentru a produce înregistrări incredibil de clare.

 • Panoul de comandă optimizat pentru a lucra confortabil

  Philips este creatorul unui design ergonomic. SpeechMike Premium a fost testat şi dovedit de către utilizatori ca având cea mai confortabilă potrivire în mână. Zona de dictare este optimizată pentru a reduce nevoia de deplasare a degetului mare la minim. Butoanele necesare pentru funcţiile de dictare efective sunt amplasate central, în zona cea mai accesibilă pentru deget, garantând astfel ergonomie perfectă şi fără a obosi utilizatorul. Butoanele cu funcţii utilizate mai puţin frecvent sunt aranjate clar sus şi jos. Toate butoanele utilizate sunt proiectate pentru a oferi cât mai mult feedback tactil.

 • Suprafaţă lustruită pentru reducerea zgomotelor nedorite

  Carcasa SpeechMike Premium este construită din polimeri de înaltă clasă. Dispune de o suprafaţă lustruită, iar materialul include aditivi metalici granulaţi, oferind un efect metalic şi protecţie împotriva zgomotelor provocate de atingere şi amprente.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa