Voice Tracer

  recorder digital

  Notiţe la nivel optim

  Philips Digital Voice Tracer 662 reprezintă o modalitate avansată, elegantă şi practică de a vă organiza viaţa. O memorie de doi gigabiţi, o funcţie de alarmă comodă şi un microfon gratuit pentru butonieră este tot ce aveţi nevoie. Înregistraţi note şi redaţi muzica favorită. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Voice Tracer recorder digital

2 GB, 283 h timp de înregistrare LFH0662/00 Caută produse similare

Notiţe la nivel optim

Lăsaţi-vă învăluiţi de spiritul timpului

 • Reîncărcarea bateriilor prin portul USB

  Reîncărcarea bateriilor prin portul USB

  Bateriile Voice Tracer pot fi reîncărcate utilizând alimentarea de la PC.

 • Delectaţi-vă cu redare MP3 şi WMA

  Stocaţi-vă colecţia de muzică şi melodiile descărcate pe dispozitivul Digital Voice Tracer. Este acceptată redarea formatelor audio WMA şi MP3.

 • Înregistrare activată prin voce pentru luarea de notiţe fără a utiliza mâinile

  Înregistrarea activată prin voce este o funcţie destinată înregistrării fără utilizarea mâinilor. Când este activată, înregistrarea va porni automat când începeţi să vorbiţi. Înregistrarea se opreşte automat când încetaţi să vorbiţi şi este reluată când reîncepeţi să vorbiţi.

 • Organizaţi-vă fişierele rapid şi uşor utilizând patru directoare

  Recorder digital VoiceTracer acceptă până la 99 de înregistrări în fiecare din cele patru directoare disponibile pentru organizarea rapidă şi uşoară a fişierelor dvs.

 • Afişaj mare cu iluminare de fundal pentru o imagine de ansamblu imediată

  Afişajul mare vă permite să vizualizaţi imediat toate informaţiile importante despre fişiere chiar şi în condiţii de iluminare slabă datorită iluminării de fundal.

 • Difuzor frontal foarte mare pentru redare cu claritate de cristal a vocii

  Difuzoarele pentru boxe mari au o capacitate audio mai mare şi de aceea vă oferă o experienţă audio bogată şi puternică.

 • Înregistrare imediată cu o singură atingere, de la starea oprit direct la modul înregistrare

  Apăsaţi continuu un moment butonul de înregistrare pentru a porni dispozitivul Digital Voice Tracer şi a începe imediat înregistrarea.

 • Microfon pentru butonieră, căşti stereo şi baterii incluse

  Dispozitivul Voice Tracer este însoţit de căşti uşoare proiectate pentru confort în timpul utilizării prelungite şi un microfon stereo unidirecţional pentru butonieră. Sensibilitatea înaltă a microfonului asigură o calitate excelentă a înregistrării şi căştile furnizează un sunet puternic.

 • Design uşor şi ergonomic

  Compact şi uşor, abia veţi simţi că îl purtaţi. Băgaţi-l în buzunar sau în geantă şi luaţi-l oriunde. Carcasa durabilă şi designul atractiv şi ergonomic vă vor îndemna să îl purtaţi cu dvs. oriunde mergeţi.

 • Stocarea USB în masă asigură compatibilitate maximă

  Ca dispozitiv USB de stocare în masă, dispozitivul Voice Tracer oferă o metodă comodă de salvare, copiere de siguranţă şi mutare a fişierelor. Voice Tracer se conectează la un calculator utilizând o conexiune USB şi nu necesită software special pentru a fi instalat. Voice Tracer este afişat automat ca unitate amovibilă, permiţându-vă să trageţi şi să plasaţi fişiere pe şi de pe unitate.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa