Digital Voice Tracer

  Puneţi-vă vocea la treabă

  Dispozitivul Digital Voice Tracer vă permite să dictaţi documente şi notiţe din mişcare. Când reveniţi în birou, conectaţi pur şi simplu reportofonul la PC, transferaţi fişierul şi lăsaţi Dragon NaturallySpeaking să vă transcrie automat dictarea. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Digital Voice Tracer

Ediţie cu recunoaşterea vorbirii LFH0660/10 Caută produse similare

Puneţi-vă vocea la treabă

Cu dictarea mobilă şi recunoaşterea vorbirii

 • Cuplat cu Dragon NaturallySpeaking ediţia 10 DVR

  Cuplat cu Dragon NaturallySpeaking ediţia 10 DVR

  Dragon NaturallySpeaking 10 este aici şi sistemul de recunoaştere a vorbirii cel mai bine vândut din lume continuă să se îmbunătăţească. Cu peste 175 de premii pentru precizie şi uşurinţa utilizării, este liderul incontestabil în domeniul software-ului de recunoaştere a vorbirii. Dragon NaturallySpeaking este mai rapid şi mai precis ca niciodată, oferind rezultate cu până la 20% mai precise decât versiunea 9. Cuvintele dvs. transcrise apar pe ecran în jumătate din timpul necesar în trecut.

 • Design portabil cu greutate redusă

  Mic şi uşor, abia veţi observa că este cu dvs. Introduceţi-l în buzunar sau în geantă şi luaţi-l oriunde. Carcasa rezistentă şi atractivă, designul ergonomic vă vor determina să doriţi să-l luaţi oriunde mergeţi. Digital Voice Tracer este certificat Nuance şi a trecut toate testele cu Dragon NaturallySpeaking.

 • Afişaj mare cu iluminare de fundal pentru o imagine de ansamblu imediată

  Afişajul mare vă permite să vizualizaţi imediat toate informaţiile importante despre fişiere chiar şi în condiţii de iluminare slabă datorită iluminării de fundal.

 • Înregistrare imediată cu o singură atingere, de la starea oprit direct la modul înregistrare

  Apăsaţi continuu un moment butonul de înregistrare pentru a porni dispozitivul Digital Voice Tracer şi a începe imediat înregistrarea.

 • Înregistrare activată prin voce pentru luarea de notiţe fără a utiliza mâinile

  Înregistrarea activată prin voce este o funcţie destinată înregistrării fără utilizarea mâinilor. Când este activată, înregistrarea va porni automat când începeţi să vorbiţi. Înregistrarea se opreşte automat când încetaţi să vorbiţi şi este reluată când reîncepeţi să vorbiţi.

 • Difuzor frontal foarte mare pentru redare cu claritate de cristal a vocii

  Difuzoarele pentru boxe mari au o capacitate audio mai mare şi de aceea vă oferă o experienţă audio bogată şi puternică.

 • Transferaţi rapid înregistrări de voce şi date utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză

  Datorită ratei rapide de transfer al datelor asigurată de conexiunea USB 2.0 de mare viteză, transferarea înregistrărilor către PC-ul dvs. este de 40 de ori mai rapidă în comparaţie cu standardul USB original.

 • Stocarea USB în masă asigură compatibilitate maximă

  Ca dispozitiv USB de stocare în masă, dispozitivul Voice Tracer oferă o metodă comodă de salvare, copiere de siguranţă şi mutare a fişierelor. Voice Tracer se conectează la un calculator utilizând o conexiune USB şi nu necesită software special pentru a fi instalat. Voice Tracer este afişat automat ca unitate amovibilă, permiţându-vă să trageţi şi să plasaţi fişiere pe şi de pe unitate.

 • Microfon stereo pentru butonieră şi căşti incluse

  Dispozitivul Voice Tracer este însoţit de căşti stereo uşoare proiectate pentru confort în timpul utilizării prelungite şi un microfon stereo unidirecţional pentru butonieră. Sensibilitatea înaltă a microfonului asigură o calitate excelentă a înregistrării şi căştile stereo furnizează un sunet puternic.

 • Transcrieţi automat fişierele de dictare

  Pentru profesionistul ocupat, care se deplasează între clienţi, casă şi birou, flexibilitatea este esenţială. Digital Voice Tracer vă permite să dictaţi documente şi note din mişcare. Când ajungeţi la birou, pur şi simplu conectaţi reportofonul la PC, transferaţi fişierul dvs. şi lăsaţi Dragon NaturallySpeaking ediţia DVR să transcrie automat dictarea dvs. Nu trebuie să vă bazaţi pe transcrierea manuală - economisiţi timp şi bani! Dragon NaturallySpeaking oferă performanţa solicitată de profesioniştii mobili.

 • Mai precis ca niciodată, oferind o precizie de până la 99%

  Dragon NaturallySpeaking 10 este mai precis decât tastarea şi nu face niciodată greşeli ortografice. Creaţi documente de trei ori mai rapid decât tastează majoritatea oamenilor, cu o precizie de până la 99%, perfect pentru afaceri şi utilizatorii avansaţi de PC.

 • Creaţi documente de trei ori mai rapid decât tastează majoritatea oamenilor

  Majoritatea oamenilor vorbesc peste 120 de cuvinte pe minut şi tastează sub 40 de cuvinte pe minut. Dar dacă aţi putea crea documente aproximativ de trei ori mai rapid cu Dragon NaturallySpeaking pur şi simplu vorbind?

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa