Sonicare

Philips Sonicare DiamondClean

Periuţă de dinţi sonică electrică

  Philips Sonicare DiamondClean

  Periuţă de dinţi sonică electrică

  Dinţi mai albi şi mai sănătoşi pe viaţă

  Cea mai bună albire Philips Sonicare cu cea mai elegantă periuţă de dinţi sonică electrică. Alege Philips Sonicare. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.091,61 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sonicare DiamondClean Periuţă de dinţi sonică electrică

5 moduri, 4 capete de periere, Pahar de încărcare, toc de transport, cu Modul Curăţare în profunzime HX9394/40 Caută produse similare

Dinţi mai albi şi mai sănătoşi pe viaţă

Cea mai bună periuţă de dinţi sonică Philips Sonicare pentru albire

 • Elimină de până la de 10 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală

  Elimină cu până la de 10 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile decât o periuţă de dinţi manuală cu capul de periere AdaptiveClean.

 • Albeşte dinţii de peste 2 ori mai bine decât o periuţă de dinţi manuală

  Această periuţă de dinţi Philips Sonicare albeşte dinţii de peste 2 ori mai bine decât o periuţă de dinţi manuală în doar 1 săptămână. Elimină până la 100% mai multe pete, pentru dinţi mai albi în doar 1 săptămână.

 • Îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor în doar două săptămâni

  Această periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare oferă o curăţare optimă între dinţi şi de-a lungul gingiilor, pentru o îmbunătăţire a sănătăţii gingiilor în doar două săptămâni.

 • Urmează forma dinţilor şi gingiilor, pentru o curăţare mai profundă

  Capul de periere AdaptiveClean este singurul cap de periuţă de dinţi electrică care se poate mula pe forma unică a dinţilor şi gingiilor tale. Cu margini moi şi flexibile, fabricate din cauciuc, această periuţă poate urma fiecare curbă. Oferă o suprafaţă de contact de până la 4 ori mai mare şi îndepărtează cu până la de 10 ori mai multă placă bacteriană de-a lungul liniei gingiilor şi între dinţi. În timp ce urmăreşte linia gingiilor, periuţa absoarbe orice presiune excesivă aplicată la periere, fiind delicată cu gingiile indiferent de stilul tău de periaj.

 • Cap de periere DiamondClean pentru cea mai bună albire de la Sonicare

  Capetele de periere DiamondClean, cele mai bune capete de periere pentru albire de la Philips Sonicare, au peri în formă de romb pentru a înlătura eficient, dar totuşi delicat, petele de la suprafaţă şi placa bacteriană. Îndepărtează petele acumulate de cafea, ceai, vin roşu, ţigări şi tutun în doar o săptămână.

 • Noua Curăţare în profunzime: periază fără efort zonele cu probleme

  Noul mod Curăţare în profunzime oferă o curăţare excepţională în locurile greu accesibile. Datorită mişcării unice a capului de periere, precum şi duratei de periere extinsă de 3 minute, acest mod este alegerea ideală atunci când doreşti să acorzi mai multă atenţie zonelor cu probleme.

 • Acţiune de curăţare dinamică pentru o mai bună sănătate orală

  Cu peste 31.000 de mişcări de periere pe minut, periuţele de dinţi electrice Philips Sonicare oferă curăţare superioară, pe care o vei vedea şi o vei simţi. Acţiunea de curăţare dinamică a tehnologiei noastre sonice împinge lichidul în profunzime printre dinţi şi de-a lungul liniei gingiilor. Obţii o curăţare puternică, dar totuşi delicată, care oferă rezultate demonstrate clinic.

 • Sistem de încărcare dublu: pahar de încărcare şi toc de transport

  1) Pahar de încărcare - Pur şi simplu aşează periuţa de dinţi electrică Philips Sonicare în pahar pentru a o încărca. Poate fi utilizat şi pentru a-ţi clăti gura după periere. 2) Toc de transport - Se conectează la laptop prin USB sau poate fi încărcat la priza de perete. Îţi permite să iei cu tine periuţa DiamondClean oriunde.

 • Cronometre pentru a încuraja perierea riguroasă

  Cronometrul pentru interval Quadpacer indică momentul în care trebuie să treci la altă pătrime din dantură, în timp ce Smartimer te ajută să atingi durata de periere de două minute recomandată de medicul stomatolog.

Vezi toate Specificaţile
 • pe baza a două perieri zilnice de două minute, în modul standard

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa