Sonicare

  Sonicare

  AirFloss Ultra - Aparat de curăţare intradentară

  Gingii mai sănătoase în 2 săptămâni, garantat*

  Pentru persoanele care nu folosesc aţă dentară în mod regulat, AirFloss Ultra este cea mai uşoară cale de a curăţa eficient între dinţi. AirFloss Ultra poate fi utilizată cu apă de gură sau apă normală şi s-a dovedit clinic că este la fel de eficientă pentru sănătatea gingiilor ca şi aţa dentară.** Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sonicare AirFloss Ultra - Aparat de curăţare intradentară

Fără/cu 2 capete HX8332/01 Caută produse similare

Gingii mai sănătoase în 2 săptămâni, garantat*

Conceput pentru utilizatorii de aţă dentară ocazionali

 • Eliminare de până la 99,9% a plăcii bacteriene***

  Eliminare de până la 99,9% a plăcii bacteriene***

  Elimină până la 99,9% din placa bacteriană în zonele tratate.***

 • Tehnologie unică cu jet de aer şi micro-picături

  Tehnologie unică cu jet de aer şi micro-picături

  Rezultatele noastre dovedite clinic sunt posibile datorită tehnologiei noastre unice care combină aerul şi apa de gură sau apa pentru a curăţa eficace, dar delicat, spaţiul dintre dinţi şi cel aflat de-a lungul gingiei.

 • Încrederea că îţi vei menţine respiraţia proaspătă şi curată întreaga zi

  Încrederea că îţi vei menţine respiraţia proaspătă şi curată întreaga zi

  Umple rezervorul de pe mâner cu apă de gură sau cu apă, apoi orientează aparatul şi apasă. Utilizează-l împreună cu apa de gură pentru prospeţime la superlativ şi beneficii antimicrobiene.

 • O modalitate uşoară de a deprinde un obicei sănătos

  O modalitate uşoară de a deprinde un obicei sănătos

  Curăţarea spaţiilor dintre dinţi este foarte importantă pentru sănătatea orală în general. AirFloss este o modalitate uşoară de a curăţa mai profund între dinţi, ajutându-te să îţi formezi un obicei sănătos.

 • S-a dovedit clinic că este la fel de eficace pentru sănătatea gingiilor ca aţa dentară**

  S-a dovedit clinic că Philips Sonicare AirFloss Ultra îmbunătăţeşte sănătatea gingiilor la fel de mult ca aţa dentară.** Ajută la îmbunătăţirea sănătăţii gingiilor în numai două săptămâni.

 • Contribuie la prevenirea cariilor între dinţi

  Eliminând cu delicateţe placa bacteriană rămasă în urma periajului, Philips Sonicare AirFloss Ultra ajută la prevenirea cariilor care se formează în spaţiul dintre dinţi.

 • Cap de curăţare de înaltă performanţă

  Noul cap de curăţare de înaltă performanţă AirFloss Ultra amplifică puterea tehnologiei noastre cu aer şi micro-picături pentru a fi mai eficace şi mai eficient ca niciodată.

 • Setări personalizabile pentru jetul triplu

  Pulverizatorul puternic al AirFloss Ultra poate fi personalizat după cum doreşti, cu jet unic, dublu sau triplu la fiecare apăsare a butonului de activare.

 • Durează numai 60 de secunde: orientare, apăsare, curăţare!

  Cu AirFloss Ultra, curăţarea întregii gurii durează numai 60 de secunde pe zi. Pur şi simplu selectezi frecvenţa jeturilor (unic, dublu sau triplu) şi ţii apăsat butonul de activare pentru jeturi continue ori îl apeşi şi îl eliberezi pentru modul de jeturi manuale.

Vezi toate Specificaţile
 • * când s-a utilizat în asociere cu o periuţă de dinţă manuală şi o apă de gură antimicrobiană la pacienţii cu gingivită uşoară până la moderată; AirFloss este conceput pt a ajuta persoanele care utilizează neregulat aţa dentară să deprindă o rutină sănătoasă de curăţare intradentară zilnică. Pentru detalii suplimentare, consultă Întrebări frecvente din fila Asistenţă.
 • * * Într-un studiu de laborator; rezultatele efective la nivelul danturii pot varia.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa