Fidelio

  Philips Fidelio SoundHub

  Home theater 2.1

  Claritate uimitoare a tuturor detaliilor de sunet

  Descoperiţi un sunet de claritate excepţională cu noul sistem home cinema Philips SoundHub HTS9221. Tweeterele din titan asigură claritate uluitoare pentru fiecare detaliu de sunet. Începeţi să vă bucuraţi de filmele şi muzica preferate aşa cum ar trebui auzite. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio SoundHub Home theater 2.1

Blu-ray 3D, Tweetere din titan HTS9221/12 Caută produse similare

Claritate uimitoare a tuturor detaliilor de sunet

Obsedat de sunet

 • Tweetere din titan pentru sunet nedistorsionat de o claritate uimitoare

  Tweetere din titan pentru sunet nedistorsionat de o claritate uimitoare

  Tweeterele realizate în cooperare, fabricate din titan, sunt foarte rigide şi uşoare pentru a garanta un sunet nedistorsionat. Rezistenţa incredibilă a acestora la distorsiuni şi rezonanţă pe toată gama de frecvenţe, garantează o claritate superbă a tuturor detaliilor de sunet.

 • Amplificatoare Clasa D premium pentru a păstra fiecare detaliu al sunetului

  Amplificatoare Clasa D premium pentru a păstra fiecare detaliu al sunetului

  Amplificatoare Clasa D premium de la Philips sunt concepute pentru a păstra sursa originală de sunet pentru a vă bucura de o precizie mai mare a semnalului audio, permiţând astfel redarea detaliilor acustice din melodii sau filme exact aşa cum a intenţionat artistul sau regizorul.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Staţie de andocare încorporată pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  Staţie de andocare încorporată pentru redarea comodă de pe iPod/iPhone

  O staţie de andocare încorporată pentru iPod/iPhone vă permite să redaţi filme, muzică şi fotografii de pe iPod/iPhone. Mai mult, puteţi să încărcaţi şi controlaţi iPod-ul/iPhone-ul şi să îi răsfoiţi conţinutul de pe ecranul televizorului - totul cu ajutorul telecomenzii sistemului home theater. Rezolvând problema cablurilor şi conexiunilor stânjenitoare, portul integrat vă aduce acasă divertismentul portabil - cu o uşurinţă absolută.

 • Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Smart TV pentru a vă bucura de servicii online şi accesa multimedia pe TV

  Sistemele home theater Philips cu Smart TV vă oferă o gamă de caracteristici îmbunătăţite, inclusiv Net TV, DLNA şi MyRemote. Net TV vă oferă o gamă largă de informaţii online şi divertisment pe televizor. Pur şi simplu selectaţi Net TV din meniul Acasă şi pentru a începe să navigaţi în căutarea serviciilor precum magazine video la cerere* pentru ultimele apariţii în HD şi programe de televiziune recuperate. Cu DLNA puteţi accesa fotografii, muzică şi filme stocate pe PC-ul dvs., în mod confortabil, de pe canapea. Nu puteţi găsi telecomanda? Pur şi simplu utilizaţi smart phone-ul sau tablet PC-ul pentru a vă controla sistemul home theater prin intermediul aplicaţiei Philips MyRemote.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poţi obţine sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevărat spaţial.

 • Difuzoare unice cu tweeter expus pentru un sunet fără interferenţe

  Difuzoare unice cu tweeter expus pentru un sunet fără interferenţe

  Difuzoare unice concepute cu tweetere expuse pentru a furniza o propagare şi o deschidere maxime ale sunetului.

 • WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie WiFi integrat puteţi experimenta o selecţie bogată de servicii online populare prin simpla conectare a sistemului home theater direct la reţeaua de la domiciliu. Vă puteţi bucura de unele dintre cele mai bune site-uri Web care oferă filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte tipuri de conţinut online adaptat pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor.

 • Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Design elegant cu aluminiu lustruit şi sticlă de înaltă calitate

  Design elegant cu aluminiu lustruit şi sticlă de înaltă calitate
Vezi toate Specificaţile
 • Sistemul Home Theater poate fi, de asemenea, asociat cu orice alte televizoare Philips.
 • Pentru a verifica dacă Video la cerere este disponibil în ţara dvs., vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/blu-ray.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa