Sistem Home Theater DVD/SACD

  Arta de a trăi

  Combinând fineţea stilului şi performanţele ridicate, acest design elegant vă răsfaţă la nesfârşit. Relaxaţi-vă şi cufundaţi-vă în universul muzicii şi al filmelor chiar la dvs. acasă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Modea Sistem Home Theater DVD/SACD

Scanare progresivă HTS8010S/01 Caută produse similare

Arta de a trăi

 • Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Scanare progresivă pe componente, pentru optimizarea calităţii imaginii

  Tehnologia Progressive Scan dublează rezoluţia verticală a imaginii, pentru o imagine mult mai clară. În loc să trimită mai întâi semicadrul cu linii impare, urmat de semicadrul cu linii pare, ambele semicadre sunt scrise în acelaşi timp. Este creată instantaneu o imagine completă, de rezoluţie maximă. La această viteză, ochiul uman percepe o imagine mai clară, fără a distinge structura liniilor.

 • SonoWave pentru un sunet plin, surround, multicanal

  Sistemul de sunet surround SonoWave, bazat pe un puternic amplificator multicanal, utilizează o tehnologie avansată de procesare a sunetului, care permite obţinerea unui sunet surround multicanal din mai puţine boxe. Poziţionând boxele independente în anumite unghiuri, veţi obţine un sunet surround multicanal, indiferent de forma şi dimensiunea camerei.

 • Cabluri gestionate simplu şi inteligent

  Sistemul simplu şi inteligent de management al cablurilor vă permite să gestionaţi conexiunile prin cablu printr-o interfaţă ergonomică.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa