Home Theater 5.1

  Obsedat de sunet

  Maximizaţi experienţa sunetului home cinema cu difuzoarele dinamice tridimensionale în unghi! Redaţi tot conţinutul de divertisment preferat, inclusiv Blu-ray, pe sistemul inovator home theater Philips seria 5000 Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home Theater 5.1

Difuzoare 3D în unghi, Redare Blu-ray 3D HTS5590/12 Caută produse similare

Obsedat de sunet

Experienţă cinematografică autentică cu sunet uniform

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Difuzoarele 3D în unghi propagă sunetul uniform în încăpere

  Difuzoarele 3D în unghi propagă sunetul uniform în încăpere

  Difuzoarele 3D în unghi sunt prevăzute cu drivere în unghi pentru a furniza sunetul nu numai frontal, ci şi spre părţile laterale, extinzând punctul optim de ascultare astfel încât să vă puteţi bucura de sunet surround mai copleşitor şi mai cinematic.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • Audio wireless spate configurat - mai puţine cabluri întinse prin cameră

  Audio wireless spate configurat - mai puţine cabluri întinse prin cameră

  Boxele posterioare wireless vă oferă modularitate şi mobilitate în amplasarea lor. Dezvoltate cu ajutorul unei tehnologii care elimină interferenţele, boxele wireless furnizează un sunet surround absolut, fără inesteticele cabluri de conectare. Puteţi cumpăra separat boxe spate Philips wireless.

 • Redă de pe disc 3D Blu-ray, DVD, VCD, CD şi dispozitive USB

  Redă de pe disc 3D Blu-ray, DVD, VCD, CD şi dispozitive USB

  Redă aproape orice disc şi orice format media doriţi - indiferent că sunt discuri 3D Blu-ray, DVD-uri, VCD-uri, CD-uri sau dispozitive USB. Experimentaţi confortul imbatabil al capacităţii excelente de redare şi luxul de a partaja fişiere media pe televizorul dvs. sau pe sistemul home theater.

 • Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Finisaj subţire şi lucios cu comenzi tactile unice

  Finisaj subţire şi lucios cu comenzi tactile unice
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa