Home Theater 5.1

  Sunet surround puternic

  Aduceţi puterea cinematografului la dvs. acasă! Sistemul home cinema HTS2511 de la Philips cu boxele compacte cu sunet surround Dolby Digital amplifică experienţa de divertisment la dvs. acasă. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunet surround puternic

de la boxe compacte

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Redă DVD, VCD, CD şi dispozitive USB

  Redă DVD, VCD, CD şi dispozitive USB

  Redă aproape orice disc şi orice dispozitive media doriţi - indiferent că sunt DVD-uri, VCD-uri, CD-uri sau dispozitive USB. Experimentaţi confortul imbatabil al capacităţii excelente de redare şi luxul de a partaja fişiere media pe televizorul dvs. sau pe sistemul home theater.

 • DivX Ultra Certificat pentru redare video DivX îmbunătăţită

  DivX Ultra Certificat pentru redare video DivX îmbunătăţită

  Cu suport DivX, vă puteţi bucura de clipuri video şi de filme codate DivX de pe Internet, inclusiv de filme achiziţionate de la Hollywood, în confortul camerei dvs. de zi. Formatul media DivX reprezintă o tehnologie de comprimare video pe bază MPEG-4 care vă permite să salvaţi fişiere mari precum filme, trailere şi clipuri video muzicale pe suporturi media precum CD-R/RW şi disc înregistrabil DVD pentru redare pe dispozitivul dvs. Philips DivX Ultra Certified Blu-ray sau pe player-ul DVD. DivX Ultra combină redarea DivX cu caracteristici excelente precum subtitrări integrate, limbi audio multiple, melodii şi meniuri multiple într-un format convenabil de fişier.

 • Difuzoare la vedere pentru un puternic sunet surround

  Difuzoare la vedere pentru un puternic sunet surround
 • Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 300 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa