Boxă SoundStage

  Sunetul puternic optimizează orice televizor

  NFC pentru asociere Bluetooth® printr-o atingere, asculţi muzică fără eforturi. Această boxă Philips SoundStage este ideală pentru televizorul tău şi poate fi amplasată pe acesta. Foloseşte-o pentru a avea o experienţă îmbunătăţită cu televizorul, cu playerul, cu consola de jocuri şi cu playerul MP3. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundStage

Subwoofer integrat 2.1 CH, Bluetooth® şi NFC, HDMI ARC HTL4110B/12 Caută produse similare

Sunetul puternic optimizează orice televizor

cu subwoofer integrat

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrarea audio vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. home cinema. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzică pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Alegerea ideală pentru televizorul tău, nu trebuie decât să o pui peste acesta

  Alegerea ideală pentru televizorul tău, nu trebuie decât să o pui peste acesta

  SoundStage dispune de un cadru robust, elegant, conceput pentru a susţine greutatea televizoarelor cu diagonala cuprinsă între 42” şi 65"

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.
 • Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile

  Savuraţi muzica MP3 sau WMA direct din dispozitive USB portabile
 • Subwoofer integrat pentru un bas puternic

  Subwooferul integrat îi conferă boxei SoundStage puterea de care are nevoie pentru a creşte nivelul basului televizorului, fără să ocupe spaţiu suplimentar. De asemenea, dispune de o gamă largă de îmbunătăţiri ale basului dinamic, care cresc impactul basului în timpul unui film sau atunci când asculţi muzică. Având subwooferul integrat, SoundStage oferă mai mult bas, fără a fi necesară instalarea unei unităţi externe.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa