Fidelio

  Philips Fidelio SoundHub

  Home theater 2.1 cu Blu-ray 3D

  Claritate uimitoare a tuturor detaliilor de sunet

  Descoperiţi un sunet de claritate excepţională cu noul sistem home theater Philips SoundHub HTB9245D. Tweeterele din titan asigură claritate uluitoare pentru fiecare detaliu de sunet. Începeţi să vă bucuraţi de filmele şi muzica preferate aşa cum ar trebui auzite. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio SoundHub Home theater 2.1 cu Blu-ray 3D

Tweetere din titan, CinemaPerfect HD, Wi-Fi şi Bluetooth® încorporate, 500 W HTB9245D/12 Caută produse similare

Claritate uimitoare a tuturor detaliilor de sunet

Obsedat de sunet

 • CinemaPerfect HD pentru redare video cu rezoluţie ultra înaltă

  CinemaPerfect HD pentru redare video cu rezoluţie ultra înaltă

  Noul procesor de imagine CinemaPerfect HD de la Philips oferă Quad full HD pentru o redare video mai bună ca oricând. Procesorul de imagine inteligent sporeşte claritatea şi reduce zgomotul produs în timpul comprimării video în format MPEG. Pe lângă procesarea îmbunătăţită upscale, procesorul de imagine produce imagini precise şi profunde pe ecran.

 • Hubul HDMI integrat conectează dispozitivele la TV într-un mod comod

  Hubul HDMI integrat conectează dispozitivele la TV într-un mod comod

  Hubul HDMI vă oferă uşurinţa conectării tuturor dispozitivelor la televizor, fără prea multe cabluri. Acesta vă oferă confortul de a savura cea mai bună calitate audio posibilă în timp de vizionaţi diferite conţinuturi pe televizorul plat. Puteţi conecta toate dispozitivele dvs. HDMI direct la hubul HDMI al sistemului home theater şi utilizaţi doar un cablu pentru a vă conecta televizorul plat. Cu această configuraţie, vă puteţi bucura cu uşurinţă de filme sau programe TV la calitate video şi audio HD şi nu trebuie să vă preocupe cablurile dezordonate!

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Sunet de o claritate excepţională pentru sunet extraordinar de clar şi de detaliat

  Cu sunetul de claritate excepţională de la Philips, acum veţi putea percepe şi aprecia fiecare detaliu al sunetului, în modul în care este destinat să fie ascultat şi cum au intenţionat artistul sau regizorul! Sunetul de claritate excepţională reproduce sursa sunetelor - indiferent că este un film de acţiune, un muzical sau o reprezentaţie live - cu fidelitate, precis şi fără nicio distorsiune. Sistemele home theater Philips cu sunet de claritate excepţională menţin procesarea audio la minim, păstrând puritatea conţinutului audio iniţial. Rezultatul este o precizie sonică mai mare livrată pentru urechile dvs.

 • Tweetere din titan pentru sunet nedistorsionat de o claritate uimitoare

  Tweetere din titan pentru sunet nedistorsionat de o claritate uimitoare

  Tweeterele realizate în cooperare, fabricate din titan, sunt foarte rigide şi uşoare pentru a garanta un sunet nedistorsionat. Rezistenţa incredibilă a acestora la distorsiuni şi rezonanţă pe toată gama de frecvenţe, garantează o claritate superbă a tuturor detaliilor de sunet.

 • Amplificatoare Clasa D premium pentru a păstra fiecare detaliu al sunetului

  Amplificatoare Clasa D premium pentru a păstra fiecare detaliu al sunetului

  Amplificatoare Clasa D premium de la Philips sunt concepute pentru a păstra sursa originală de sunet pentru a vă bucura de o precizie mai mare a semnalului audio, permiţând astfel redarea detaliilor acustice din melodii sau filme exact aşa cum a intenţionat artistul sau regizorul.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Puteţi obţine un sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Difuzoare unice cu tweeter expus pentru un sunet fără interferenţe

  Difuzoare unice cu tweeter expus pentru un sunet fără interferenţe

  Difuzoare unice concepute cu tweetere expuse pentru a furniza o propagare şi o deschidere maxime ale sunetului.

 • WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie WiFi integrat puteţi experimenta o selecţie bogată de servicii online populare prin simpla conectare a sistemului home theater direct la reţeaua de la domiciliu. Vă puteţi bucura de unele dintre cele mai bune site-uri Web care oferă filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte tipuri de conţinut online adaptat pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor.

 • Design elegant cu aluminiu lustruit şi sticlă de înaltă calitate

  Design elegant cu aluminiu lustruit şi sticlă de înaltă calitate
 • Redare muzică şi reîncărcare iPod/iPhone

  Redare muzică şi reîncărcare iPod/iPhone.

Vezi toate Specificaţile
 • DivX, DivX Certified şi siglele asociate sunt mărci înregistrate ale DivXNetworks, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.
 • Dolby şi simbolul D dublu sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Inc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa