Home theater 5.1 cu Blu-ray 3D

  Sunet surround cinematografic puternic 1000 W

  O îmbunătăţire fără precedent a filmelor cu acest sistem home theater de la Philips. Datorită unui tweeter de 15 mm cu pâlnie şi dom din materiale moi, sunetul nu a fost niciodată atât de clar şi fără distorsiuni. Cu un sistem Bass Reflex cu „striaţii” de 3 ori mai puternic decât unul normal pentru note joase extrem de realiste. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home theater 5.1 cu Blu-ray 3D

Sunet de claritate excepţională, Boxe posterioare fără fir, WiFi, Bluetooth şi NFC încorporate, 1000 W HTB5580G/12 Caută produse similare

Sunet surround cinematografic puternic 1000 W

cu boxă posterioară wireless

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  WiFi integrat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Graţie WiFi integrat puteţi experimenta o selecţie bogată de servicii online populare prin simpla conectare a sistemului home theater direct la reţeaua de la domiciliu. Vă puteţi bucura de unele dintre cele mai bune site-uri Web care oferă filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alte tipuri de conţinut online adaptat pentru a se potrivi ecranului dvs. de televizor.

 • Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD pentru sunet surround de înaltă fidelitate

  Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential oferă cel mai curat sunet de pe discurile Blu-ray. Sunetul audio reprodus este efectiv imposibil de distins de un sunet de studio, astfel încât auziţi ceea ce creatorii au intenţionat. Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio Essential vă completează experienţa de divertisment de înaltă definiţie.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil vă permit să controlaţi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Etalaţi-vă conţinutul dispozitivului certificat Miracast™ pe televizor

  Etalaţi-vă conţinutul dispozitivului certificat Miracast™ pe televizor

  MiracastTM este un standard de videocaptură de ecran wireless de la o unitate la alta, formată prin intermediul conexiunilor Wi-Fi Direct. Interfaţa cu utilizatorul simplificată facilitează redarea ecranului dispozitivului portabil pe marele ecran prin dispozitivul certificat Miracast™, fără limite, utilizând codecul pre-integrat pentru decodare.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizaţi dispozitive Bluetooth fără nicio problemă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingeţi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a porni boxa, a iniţia sincronizarea Bluetooth şi streaming-ul de muzică.

 • Boxe posterioare wireless - mai puţine cabluri întinse prin cameră

  Boxe posterioare wireless - mai puţine cabluri întinse prin cameră

  Boxele posterioare wireless vă oferă scalabilitate şi mobilitate pentru amplasare. Dezvoltate cu ajutorul tehnologiei fără interferenţe, boxele wireless asigură sunet surround complet, fără conexiuni prin fire neaspectuoase. **Conexiunea wireless se realizează numai între unitatea principală şi boxele posterioare. Ambele boxe posterioare sunt conectate la modulele receptoare wireless.

 • Sunet de claritate excepţională pentru superclaritate şi realism

  Sunet de claritate excepţională pentru superclaritate şi realism
 • Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 1000 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth de la dispozitivele dvs.
Vezi toate Specificaţile
 • Pentru a verifica dacă Video la cerere este disponibil în ţara dvs., vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/blu-ray.
 • DivX, DivX Certified şi siglele asociate sunt mărci înregistrate ale DivXNetworks, Inc. şi sunt utilizate pe bază de licenţă.
 • Dolby şi simbolul D dublu sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Inc.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa