• KA
  • KA

  Uscător Pro

  Performanţă profesională cu mai puţină deteriorare

  Uscătorul Philips Pro de 2300 W pentru uscare rapidă şi mai puţină deteriorare atunci când vă uscaţi părul - graţie concentratorului Style & Protect inovator şi unic, care împiedică supraîncălzirea părului în timp ce păstrează aceeaşi performanţă de coafare excelentă. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 396,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Uscător Pro

2300 W, motor AC - 120 km/h, Îngrijire cu ioni, Cap de coafare şi protecţie HPS920/00 Caută produse similare

Performanţă profesională cu mai puţină deteriorare

 • Mai puţină deteriorare cu Style&Protect

  Mai puţină deteriorare cu Style&Protect

  Concentratorul inovator şi puternic Style & Protect a fost inventat pentru a permite coafarea cu precizie cu un concentrator de 6 mm, având în acelaşi timp grijă de păr. Atunci când te coafezi cu ajutorul unui concentrator fin, acesta se apropie foarte mult de păr, atingându-l în unele cazuri. Căldura de până la 180 de grade C se acumulează şi deteriorează părul prin supraîncălzire. Însă concentratorul Style & Protect forţează deschiderea clapetei când părul se încălzeşte prea mult dizolvând căldura excesivă şi îmbunătăţind puterea de coafare.

 • Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect

  Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect

  Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

 • Putere profesională de 2300 W pentru rezultate de coafare minunate

  Putere profesională de 2300 W pentru rezultate de coafare minunate

  Acest uscător de păr profesional de 2300 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

 • Mai multă îngrijire cu tehnologia ceramică, ce furnizează căldură cu infraroşu

  Mai multă îngrijire cu tehnologia ceramică, ce furnizează căldură cu infraroşu

  Elementul ceramic generează căldură IR, cu un efect delicat, care ajută uscarea părului din interior şi îl protejează împotriva uscării excesive, fără a face compromisuri în ceea ce priveşte viteza şi eficienţa.

 • Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Motor CA profesional pentru durată de viaţă cu 50% mai îndelungată

  Acest tip de motor este dezvoltat special pentru piaţa profesională şi îţi aduce numeroase beneficii. Cel mai important este că are o durată de viaţă mai mare decât motoarele obişnuite care lungesc viaţa uscătorului tău cu 50%. Mai mult, are de asemenea un flux de aer puternic, care permite uscătorului să usuce cu 55% mai rapid* decât alte motoare AC. *vs. predecesorul HP4997

 • Viteză de uscare de 120 km/h pentru uscare rapidă

  Viteză de uscare de 120 km/h pentru uscare rapidă

  Acest uscător atinge o viteză de uscare de până la 120 km/h, care permite o uscare cu 50% mai rapidă decât alte uscări.*vs. predecesorul HP4997

 • Lungime a cablului de 3 m aprobată de saloane

  Lungime a cablului de 3 m aprobată de saloane

  Lungimea de 3 m a cablului, aprobată de saloane, determină o mai bună flexibilitate şi uşurinţă de manevrare, astfel încât îl poţi utiliza oriunde doreşti.

 • Garanţie 2 ani plus 3 ani*, la înregistrarea online

  Garanţie 2 ani plus 3 ani*, la înregistrarea online

  Acest produs a fost testat corespunzător pentru a livra performanţă la nivel înalt şi o garanţie de lungă durată de 5 ani.

 • Şase setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control complet

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea stilul perfect. Şase setări diferite asigură un control complet pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Jet de aer rece pentru fixarea coafurii

  O altă funcţie profesională, butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • 2 concentratoare de coafare subţiri (6 mm şi 8 mm) pentru coafare perfectă

  Rezultate de coafare perfecte cu un concentrator pentru fiecare nevoie - 6 mm pentru coafare precisă cu maxim de îngrijire şi un cap de curăţare de 8 mm pentru periere şi strălucire perfectă a părului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa