Airstyler

  Airstyler

  Obţine un aspect natural prin uscare şi coafare delicate

  Uscare şi stil într-o clipită - noua perie rotativă Philips ProCare îţi permite să creezi stiluri naturale minunate, fiind totodată delicată cu părul tău. Noua perie Paddlebrush este inovatoare şi te ajută să obţii un aspect drept şi în acelaşi timp natural al părului, fără a îl deteriora. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 272,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

ProCare Airstyler

5 accesorii de coafat, Distribuţie uniformă a căldurii, Ionic care, Husă de călătorie HP8656/00 Caută produse similare

Obţine un aspect natural prin uscare şi coafare delicate

Un uscător pentru grijă maximă

 • Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

 • 1000 W pentru un păr frumos

  1000 W pentru un păr frumos

  Acest uscător de păr de 1000 W creează un flux de aer optim şi o putere de uscare delicată pentru un păr frumos în fiecare zi.

 • Perie termică de 38 mm pentru un păr lin

  Perie termică de 38 mm pentru un păr lin

  Peria termică are un diametru foarte larg de 38 mm. Lăţimea barei o face un instrument de coafat perfect pentru crearea de stiluri şi onduleuri fine.

 • Perie retractabilă pentru ondulare uşoară

  Perie retractabilă pentru ondulare uşoară

  Acest aparat Airstyler uşor de utilizat este simultan o perie de coafat şi un ondulator. Perii se retrag în perie la atingerea unui buton pentru a putea scoate uşor aparatul de coafat din păr. Rămâne doar o buclă elastică minunată.

 • Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat

  Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat

  Concentratorul funcţionează focalizând prin deschidere fluxul de aer spre anumite zone. Acesta asigură o coafare precisă şi este foarte indicat pentru retuşul sau finisarea unei coafuri.

 • Aparat pentru volum pentru mai mult volum la rădăcini

  Aparat pentru volum pentru mai mult volum la rădăcini

  Acest aparat unic şi inovator pentru volum vă permite să creaţi volum acolo unde doriţi - la rădăcini.

 • Setare aer rece pentru uscare delicată

  Setare aer rece pentru uscare delicată

  O setare de aer rece este o setare cu nivel redus de încălzire, care usucă delicat părul pentru a minimiza deteriorarea acestuia. Această funcţie este adecvată pentru toate tipurile de păr, dar în special pentru părul fin, uscat sau deteriorat. Este o setare perfectă pentru anotimpul călduros al verii!

 • Mai puţină supraîncălzire cu tehnologia de distribuire uniformă a căldurii

  Tehnologia avansată Philips EHD se traduce prin faptul că accesoriile sunt proiectate pentru a distribui căldura în mod egal. Aceasta asigură o distribuire uniformă a căldurii - chiar şi la temperaturi ridicate - prevenind deteriorarea regiunilor fierbinţi. Aceasta oferă protecţie maximă părului împotriva supraîncălzirii, ajutându-vă astfel să aveţi un păr sănătos şi strălucitor.

 • Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect

  Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

 • Perie dreptunghiulară pentru îndreptare pentru un păr drept cu aspect natural

  Cu peria inovatoare dreptunghiulară pentru îndreptare puteţi obţine păr cu aspect drept, frumos şi sănătos fără a cauza deteriorarea părului.

 • Trei setări de căldură şi putere flexibile pentru mai mult control

  Viteza şi căldura necesare pot fi reglate cu uşurinţă pentru a crea un rezultat final perfect. Trei setări flexibile asigură o coafare precisă şi personalizată.

 • Perii cu înveliş ceramic pentru mai multă îngrijire

  Periile au un înveliş ceramic pentru a preveni uscarea excesivă. Ajută la distribuirea căldurii în mod egal şi la evitarea punctelor fierbinţi de pe păr, care conduc la supraîncălzirea şi uscarea excesivă a părului.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa