Uscător

  Tratament KeraShine pentru păr mătăsos

  Obţine stilul dorit având grijă de păr în acelaşi timp. Uscătorul Shine and Protect oferă 1600 W de putere profesională de uscare Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Tratament KeraShine pentru păr mătăsos

Uscătorul de păr KeraShine

 • Mai puţină supraîncălzire cu tehnologia de distribuire uniformă a căldurii

  Mai puţină supraîncălzire cu tehnologia de distribuire uniformă a căldurii

  Tehnologia avansată Philips EHD se traduce prin faptul că uscătorul tău utilizează un orificiu de ieşire a aerului cu înveliş cu cheratină, conceput special pentru a asigura distribuirea uniformă a căldurii - chiar şi la temperaturi ridicate - prevenind deteriorarea regiunilor fierbinţi. Astfel, părul tău beneficiază de protecţie maximă împotriva supraîncălzirii, ajutându-te astfel să ai un păr sănătos şi strălucitor.

 • Îngrijire cu ioni

  Îngrijire cu ioni

  Tratament cu ioni eficient antistatic, pentru păr strălucitor, drept.

 • 1600 W pentru uscare delicată

  1600 W pentru uscare delicată

  Acest uscător de păr de 1600 W creează un flux de aer optim şi o putere de uscare delicată pentru un păr frumos în fiecare zi.

 • Trei setări flexibile pentru mai mult control

  Trei setări flexibile pentru mai mult control

  Viteza şi căldura necesare pot fi reglate cu uşurinţă pentru a crea un rezultat final perfect. Trei setări flexibile asigură o coafare precisă şi personalizată.

 • Setare de temperatură ThermoProtect

  Setare de temperatură ThermoProtect

  Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

 • Setare aer rece pentru uscare delicată

  Setare aer rece pentru uscare delicată

  O setare de aer rece este o setare cu nivel redus de încălzire, care usucă delicat părul pentru a minimiza deteriorarea acestuia. Această funcţie este adecvată pentru toate tipurile de păr, dar în special pentru părul fin, uscat sau deteriorat. Este o setare perfectă pentru anotimpul călduros al verii!

 • Mai puţină supraîncălzire cu tehnologia de distribuire uniformă a căldurii

  Mai puţină supraîncălzire cu tehnologia de distribuire uniformă a căldurii

  Tehnologia avansată Philips EHD se traduce prin faptul că uscătorul tău utilizează un orificiu de ieşire a aerului conceput special pentru a asigura distribuirea uniformă a căldurii - chiar şi la temperaturi ridicate - prevenind deteriorarea regiunilor fierbinţi. Astfel, părul tău beneficiază de protecţie maximă împotriva supraîncălzirii, ajutându-te astfel să ai un păr sănătos şi strălucitor.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa