USB Hi-Speed 2011

  Player media HD

  Bucură-te de servicii de internet şi multimedia wireless

  Exploraţi un univers bogat în conţinut multimedia fără niciun efort cu ajutorul playerului media Philips HD. Bucuraţi-vă de înregistrări video, de muzică şi de fotografii de calitate superbă de pe Internet sau din biblioteca de pe PC direct pe televizorul dvs., fără a fi nevoie de conversia fişierelor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucură-te de servicii de internet şi multimedia wireless

 • DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD certificat pentru redare DivX înaltă definiţie

  DivX Plus HD oferă cele mai recente realizări în tehnologia DivX pentru a vă permite să vă bucuraţi de clipuri video HD şi de filme de pe Internet direct pe televizorul Philips HDTV sau pe PC. DivX Plus HD acceptă redarea de conţinut DivX Plus (video H.264 HD cu audio AAC într-un container de fişier MKV), acceptând de asemenea versiuni anterioare video DivX până la 1080p. DivX Plus HD pentru semnal video digital HD adevărat.

 • Conector USB 2.0 şi slot pentru card de memorie SD

  Conector USB 2.0 şi slot pentru card de memorie SD

  Bucuraţi-vă de viteza ridicată şi de avantajele accesului la capacităţi mai mari pentru transferul fotografiilor, al materialelor video şi al fişierelor MP3 muzicale folosind interfaţa USB 2.0. De asemenea, aveţi la dispoziţie capacităţi mai mari pentru a stoca fotografii, materiale video şi fişiere MP3 muzicale pe playerul dvs. Philips, prin introducerea unui card SD în slotul pentru card SD încorporat.

 • Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi fotografii în diverse formate

  Vizualizaţi şi bucuraţi-vă de fotografiile dvs. într-o gamă largă de formate, inclusiv JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP şi HD JPEG – direct pe televizorul dvs. cu ecran lat! Transformaţi camera de zi într-o galerie foto şi împărtăşiţi amintirile frumoase împreună cu prietenii şi familia.

 • Redaţi clipuri video în diverse formate

  Redaţi şi bucuraţi-vă de o gamă cuprinzătoare de formate video - de la formate de înaltă definiţie precum MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V - fără complicaţia de a converti fişierele. Doar apăsaţi Redare pentru a începe vizionarea clipurilor video sau a filmelor la o calitate cinematografică superbă, oferite cu un sunet surround intens.

 • Windows Media Video pentru redarea filmelor de pe PC

  Cu Windows Media Video, puteţi reda fişiere video pentru PC la televizor. Savurarea acestora cu prietenii şi familia devine de asemenea mult mai uşoară. Puteţi să uitaţi de vizionarea incomodă la ecranul computerului, relaxaţi-vă şi savuraţi fişierele WMV preferate la televizor - în confortul propriei sufragerii.

 • Redaţi conţinut media de pe hard disk

  Relaxaţi-vă şi bucuraţi-vă de conţinutul media de pe hard disk, fără a vă face griji pentru compatibilitatea formatului de fişiere. Redaţi conţinutul pur şi simplu, ştiind că playerul dvs. Philips acceptă cele mai populare formate HDD precum FAT32, FAT etc.

 • Ascultaţi muzică din diferite fişiere media

  Ascultaţi muzica preferată - indiferent de formatul audio - şi savuraţi-o cu un sunet de o claritate excepţională. Playerul Philips permite accesul uşor la o gamă largă de formate audio de la Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM şi WMA Pro.

 • Wi-Fi încorporat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Cu Wi-Fi încorporat, vă puteţi accesa wireless conţinutul media. Puteţi să uitaţi de vizionarea incomodă la ecranul computerului, relaxaţi-vă şi savuraţi fişierele media la televizor - în confortul propriei sufragerii.

 • DLNA PC Media Link pentru a naviga prin conţinutul PC-ului şi al reţelei la domiciliu

  DLNA PC Media Link oferă un acces uşor la conţinuturile video, foto şi muzicale de pe PC-ul dvs. sau de pe reţeaua la domiciliu. Prin conectarea playerului dvs. media la reţeaua la domiciliu, veţi putea accesa informaţii din toate dispozitivele certificate DLNA. Navigaţi prin colecţia multimedia de pe playerul dvs. prin apăsarea unui buton.

 • Servicii de Internet integrate

  Conectează-ţi playerul Philips la reţeaua ta de acasă pentru a te bucura de o gamă uluitoare de servicii extraordinare online – oricând! Accesează orice conţinut pe flux de pe reţeaua ta de acasă sau navighează în întregul univers al site-urilor web*,cum ar fi Facebook, Youtube, Pisca şi Acuweathers. * Site-urile web de suport pot suferi modificări.

Vezi toate Specificaţile
 • În funcţie de disponibilitatea serviciului în reţeaua operatorului local
 • Unele servicii nu sunt disponibile în toate zonele

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa