Screeneo

Proiector Smart LED Screeneo

  Screeneo

  Proiector Smart LED Screeneo

  Obţineţi imaginea de ansamblu

  Bucuraţi--vă de divertisment la cote maxime - o imagine de la 50“ până la 100“ cu Screeneo, aşezat la numai câţiva centimetri de perete. Este uşor de mutat prin casă şi puteţi să vă amenajaţi un adevărat cinematograf în aer liber în grădină! Dispune, de asemenea, de un sunet excelent! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Obţineţi imaginea de ansamblu

 • Dimensiune flexibilă a ecranului - de la 50 - 100"

  Dimensiune flexibilă a ecranului - de la 50 - 100"

  Experimentaţi-vă filmele, evenimentele sportive sau jocurile într-un mod cu totul nou, de la 50" până la 100". Relaxaţi-vă şi savuraţi, în confortul oricărei camere din casa dvs. Screneo poate fi cu uşurinţă aşezat lângă orice perete neted. Nu trebuie decât să apucaţi mânerul elegant de piele din partea din spate a produsului. Pentru vizualizarea unui desen animat pentru copii pe un ecran de 50", aşezaţi-l la 10 cm de perete, iar pentru a urmări meciul dvs. preferat de fotbal pe ecran de 100", aşezaţi Screeneo la 44 de cm de perete.

 • Difuzoare şi subwoofer încorporate

  Difuzoare şi subwoofer încorporate

  Nu este nevoie să vă conectaţi la niciun sistem de sunet, graţie boxelor şi subwoofer-ului încorporate, cu o putere de ieşire de 26 W RMS. Experienţa dvs. de sunet ideală va fi completă cu un sistem de sunet Dolby Digital 2.1.

 • Tehnologie LED pentru culori strălucitoare şi durată lungă de viaţă

  Screeneo utilizează tehnologia de înaltă calitate cu LED-uri pentru a vă proiecta fotografiile, filmele şi multe altele în culori strălucitoare şi cu o durată de viaţă de 30.000 de ore. Combinat cu tehnologia de proiectare la distanţe extrem de scurte, garantează un efect spectaculos de fiecare dată când îl porniţi.

 • Mai mult conţinut cu tunerul DVB-T pentru canale gratuite

  Urmăriţi chiar mai mult, dispunând de conţinut de la canale gratuite prin intermediul tunerului DVB-T încorporat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa