Micro-jukebox

  Micro-jukebox

  Jukebox-ul meu mobil

  Condimentaţi-vă viaţa cu micro-jukebox-ul mobil HDD070. Este mai mic decât un card de credit. Cu o memorie de până la 1000 de melodii şi radio FM pentru toate gusturile, nu vă veţi plictisi niciodată. Purtaţi-l sau transportaţi muzică şi date cu el. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Jukebox-ul meu mobil

Bucuraţi-vă de cele 1000 de melodii şi de radioul FM

 • SuperPlay™, pentru a asculta muzică imediat

  Cu ajutorul SuperPlay™ puteţi asculta muzică imediat, fără să fie nevoie să selectaţi mai întâi playlist-uri sau anumite melodii. Puteţi asculta toată muzica dintr-o anumită categorie (artist sau album), selectând categoria şi apăsând pe butonul Play. Tonomatul redă toate melodiile, conform ordinii de sortare a categoriilor. De asemenea, puteţi combina SuperPlay™ cu opţiunile Shuffle (Aleator) şi Repeat (Repetare), pentru a creşte plăcerea audiţiei.

 • Navigarea SuperScroll™ identifică melodiile simplu şi rapid

  Tastele de căutare cu funcţii duble permit controlul simplu şi rapid la derularea prin liste mari. Puteţi să parcurgeţi melodiile din listă succesiv, sau puteţi să menţineţi apăsat butonul pentru a derula rapid lista până la melodia dorită.

 • Dispozitiv USB de stocare în masă pt. salvare şi transport de date

  Dispozitivele USB de stocare în masă oferă un tip convenabil de salvare, efectuare a copiilor de siguranţă şi transfer al fişierelor. Dispozitivele sunt conectate la calculator utilizând o conexiune USB şi nu este necesară instalarea unui software special (sunt necesare drivere numai pentru Windows 98 şi Me). Dispozitivul este afişat automat drept o unitate detaşabilă în Windows Explorer, permiţând transferul simplu de fişiere pe şi de pe dispozitiv.

Vezi toate Specificaţile
 • 1 GB = 1 miliard de bytes; capacitatea de stocare disponibilă va fi mai redusă.
 • Bateriile reîncărcabile au un număr limitat de cicluri de încărcare şi, la un moment dat, trebuie înlocuite. Durata de viaţă a bateriei şi numărul ciclurilor de încărcare variază în funcţie de utilizare şi setări.
 • Capacitatea de stocare a fost calculată pe eşantioane de 4 minute pentru fiecare melodie, cu 64 kbps pentru codare WMA, respectiv 128 kbps pentru codare MP3.
 • Windows Media şi sigla Windows sunt mărci comerciale sau mărci înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite şi/sau în alte ţări.
 • Viteza de transfer efectivă poate varia în funcţie de sistemul de operare şi de configuraţia aplicaţiei software.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa