Pure Essentials Collection

  Aparat de pâine

  Bucuraţi-vă de pâine proaspătă în orice formă şi aromă

  Bucuraţi-vă de pâinea proaspătă şi caldă în fiecare dimineaţă şi veţi crea propriile forme cu acest accesoriu unic pentru aparatele de pâine de la Philips. Coaceţi baghete, chifle, rulouri şi gustări distractive, cum ar fi covrigeii şi rulourile pentru petreceri. Savuraţi împreună cu familia şi exprimaţi-vă creativitatea! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Pure Essentials Collection Aparat de pâine

Accesoriu Multi-Shape, 14meniuri, 1250 g, Negru HD9040/90 Caută produse similare

Bucuraţi-vă de pâine proaspătă în orice formă şi aromă

Coaceţi formele dorite cu Multi Bread Shaper!

 • Accesoriu Multi Bread Shaper pentru a crea propriile forme de pâine

  Accesoriu Multi Bread Shaper pentru a crea propriile forme de pâine

  Multi bread Shaper este un accesoriu unic care vă permite să coaceţi pâine în orice formă. Va coace baghete, pâinici sau chifle şi chiar gustări amuzante, cum ar fi covrigeii şi rulourile pentru petreceri pe care le va adora întreaga familie. Cuprinde două tăvi, fiecare cu trei separatoare, pe care le puteţi utiliza pentru a crea diferite forme şi dimensiuni pentru aluat. Puteţi face până la 12 pâinici mici – excelente atunci când sunt decorate cu seminţe pentru o cină cu prietenii sau atunci când sunt preparate cu brânză pentru o gustarea savuroasă – combinaţi de asemenea baghetele cu chifle sau, ca o alternativă, nu utilizaţi niciun separator şi daţi aluatului orice formă doriţi. Arătaţi-vă creativitatea!

 • 14 programe presetate pentru a coace pâine, aluat şi numeroase forme

  14 programe presetate pentru a coace pâine, aluat şi numeroase forme

  Maşina de pâine Philips are 14 programe presetate care coc perfect orice pâine, de la pâine din grâu integral până la pâine fără gluten, pâine franţuzească şi varietăţi dulci. Prepară de asemenea aluat delicios pentru paste, pizza, baghete şi prăjituri – precum şi gemuri. Indiferent ce coaceţi, este întotdeauna delicios şi uşor de preparat deoarece presetările au întotdeauna grijă de temperatură şi de timp pentru cele mai bune rezultate posibile. Există chiar şi setări speciale pentru forme mai mici de pâine şi, dacă vă grăbiţi, un set de programe rapide pentru coacere într-un timp de două ori mai scurt sau chiar şi numai într-o oră.

 • Indicator "Adăugare" pentru specialităţi cu ingrediente suplimentare

  Indicator "Adăugare" pentru specialităţi cu ingrediente suplimentare

  Coaceţi specialităţi de pâine cu adausuri gustoase precum nuci sau fructe uscate – este uşor de făcut şi distractiv. Atunci când se aprinde indicatorul "adăugare", pur şi simplu adăugaţi ingredientele suplimentare la aluat şi lăsaţi maşina de pâine să facă restul. Adăugaţi orice doriţi – nuci, seminţe, măsline, fructe uscate, brânză, ceapă, şuncă, nuga, ciocolată şi mult mai multe pentru specialităţi de pâine cu o diferenţă delicioasă!

 • Coaceţi 3 dimensiuni de pâine – inclusiv foarte mare, de 1,25 kg

  Coaceţi 3 dimensiuni de pâine – inclusiv foarte mare, de 1,25 kg

  Nu vă faceţi griji în legătură cu irosirea pâinii sau cu faptul că rămâneţi fără pâine dacă este necesar să hrăniţi câteva persoane în plus. Utilizaţi capacitatea suplimentară şi marcajele clare pentru a coace pâini medii, mari şi foarte mari de 750 g, 1 kg şi 1,25 kg.

 • 3 niveluri de rumenire pentru crusta preferată

  3 niveluri de rumenire pentru crusta preferată

  Vă puteţi bucura de pâine dvs. exact cum vă place, cu trei niveluri de rumenire. Alegeţi o crustă deschisă, medie sau închisă, în funcţie de preferinţele dvs. şi de reţetele dvs. preferate.

 • Broşură cu reţete inclusă

  Broşură cu reţete inclusă

  Vă place să încercaţi ceva nou uneori? Cartea de bucate la îndemână vă spune cum să preparaţi tipuri speciale de pâine şi conţine o mulţime de sfaturi şi recomandări gustoase pentru a vă adăuga ingredientele preferate pentru a obţine ceva special din orice reţetă. În plus, este clar de urmărit şi uşor de făcut, chiar dacă nu aţi mai folosit niciodată o maşină de pâine.

 • Temporizator de până la 15 ore pentru a vă bucura de pâine proaspătă oricând

  Bucuraţi-vă în fiecare dimineaţă de mirosul irezistibil al pâinii calde proaspete – o adevărată delectare şi modul perfect de a vă începe ziua! Pur şi simplu setaţi temporizatorul în seara precedentă, iar maşina de pâine vă va prepara şi vă va coace pâinea în timp ce dormiţi pentru a putea să mâncaţi pâine proaspăt coaptă în momentul în care vă treziţi sau oricând doriţi.

 • Utilizare intuitivă datorită butoanelor uşor de utilizat

  Butoanele operaţionale ale maşinii de pâine Philips sunt aranjate intuitiv şi pentru a seta programele cu uşurinţă. Mai întâi selectaţi tipul de pâine, apoi greutatea conform reţetei şi nivelul de rumenire (sau pur şi simplu utilizaţi presetarea pentru nivelul de rumenire), apoi porniţi programul. Pictogramele mari şi prietenoase ilustrează clar ce face fiecare buton, iar un ecran LCD clar confirmă opţiunile pe care le-aţi selectat.

 • Priviţi pâinea cum creşte şi se rumeneşte prin fereastra de vizualizare

  Fereastra de vizualizare vă permite să priviţi cum lucrează maşina de pâine, frământarea, amestecarea şi coacerea – este ideală dacă doriţi să verificaţi progresul şi să vă asiguraţi că totul se desfăşoară conform planului.

 • Pahar gradat şi lingură inclusă

  Adăugaţi ingredientele solide şi lichide exact în cantităţile corecte, utilizând paharul gradat şi lingura de dozare asociate – exact ceea ce vă trebuie pentru a porni.

 • Mânere antialunecare integrate pentru manevrare uşoară şi sigură

  Dacă este necesar să mutaţi maşina de pâine sau s-o depozitaţi într-un dulap, vă veţi bucura de mânerele robuste antialunecare integrate care o fac uşor de ridicat şi de deplasat.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa