Saeco

  Saeco GranBaristo Avanti

  Espressor super automat

  Cea mai avansată experienţă a cafelei de acasă

  Saeco prezintă o nouă lume a cafelei conectate prin GranBaristo Avanti: fiecare băutură poate fi personalizată după gusturile tale şi ale musafirilor tăi şi preparată prin intermediul tabletei. Şi întreţinerea este extrem de uşoară prin ghidare pas cu pas prin intermediul Aplicaţiei Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saeco GranBaristo Avanti Espressor super automat

Prepară 18 varietăţi de cafea, Vas lapte şi sist. spumare lapte integ., Argintiu/metalic, Râşniţă reglabilă în 5 trepte HD8968/01 Caută produse similare

Cea mai avansată experienţă a cafelei de acasă

Bucură-te de 18 băuturi preparate pur şi simplu din tabletă

 • Ajustează fin aroma cafelei, cu 5 setări ale râşniţei

  Ajustează fin aroma cafelei, cu 5 setări ale râşniţei

  Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, această râşniţă nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui întregul ansamblu de arome. Astfel, această râşniţă are cinci setări ajustabile - de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

 • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele "obişnuite", materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

 • O cafea fierbinte într-un timp extrem de scurt mulţumită tehnologiei Thermospeed

  O cafea fierbinte într-un timp extrem de scurt mulţumită tehnologiei Thermospeed

  Bucură-te de o cafea fierbinte, la temperatura potrivită, fără a mai aştepta, datorită fierbătorului puternic cu tehnologie Saeco Thermospeed. Tehnologia Thermospeed va încălzi imediat circuit de cafea atunci când aparatul este pornit şi previne pierderea căldurii, asigurând o cafea perfectă şi fierbinte, chiar de la prima ceaşcă.

 • Unitate de preparare detaşabilă pentru curăţare fără efort

  Unitate de preparare detaşabilă pentru curăţare fără efort

  Saeco GranBaristo este singurul espressor complet automat care oferă o unitate de preparare detaşabilă, pentru curăţarea fără efort a acesteia.

 • Experimentează cafeaua fără dificultăţi datorită consumului scăzut de apă

  Experimentează cafeaua fără dificultăţi datorită consumului scăzut de apă

  Acest grup de preparare nou, de ultimă generaţie din acest espressor a fost conceput să reducă consumul de apă pentru ciclul său de răcire cu până la 80%. Aceasta înseamnă că acum poţi prepara mai multe băuturi cu cafea fără a fi necesară reumplerea rezervorului de apă.

 • Prepară 18 băuturi direct din dispozitivul tău inteligent

  Prepară 18 băuturi direct din dispozitivul tău inteligent

  Cafeaua perfectă este acum la vârfurile degetelor tale. Descarcă aplicaţia Saeco Avanti pe tabletă sau smartphone şi stabileşte o legătură securizată prin Bluetooth 4.0 cu GranBaristo Avanti, primul espressor conectat, super automat.Alege din cele 18 băuturi irezistibile şi prepară direct din dispozitivul tău inteligent, sau foloseşte butoanele OneTouch de pe aparat.

 • Personalizează şi memorează fiecare băutură, cu uşurinţă, prin aplicaţie.

  Personalizează şi memorează fiecare băutură, cu uşurinţă, prin aplicaţie.

  Aplicaţia Saeco Avanti oferă o abundenţă de opţiuni pline de savoare, care te vor îndrepta către un rezultat perfect, personalizat exact după gusturile tale. Poţi personaliza şi memora cu uşurinţă tăria, lungimea, temperatura şi gustul pentru fiecare băutură. Explorează, experimentează şi născoceşte oricâte băuturi delicioase doreşti, totul din confortul fotoliului tău, iar în aplicaţie poţi memora un număr nelimitat de băuturi.

 • Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperită de un strat de lapte fin care încântă papilele gustative. Carafa pentru lapte spumează laptele de două ori, apoi toarnă un strat de cremă fără stropi în ceaşcă, la temperatura potrivită. De asemenea, carafa poate fi depozitată uşor în frigider şi este incredibil de igienică.

 • Curăţă carafa pentru lapte după fiecare utilizare cu funcţia de curăţare rapidă

  Curăţă carafa pentru lapte după fiecare utilizare cu funcţia de curăţare rapidă

  Carafa de lapte se poate curăţa după fiecare utilizare, cu funcţia unică de curăţare rapidă, ce poate fi activată printr-o singură atingere, dacă doreşti, după fiecare preparare a laptelui.

 • Întreţinerea este acum simplă cu ghidul pas cu pas din aplicaţie

  Întreţinerea este acum simplă cu ghidul pas cu pas din aplicaţie

  Întreţinerea espressorului super automat nu a fost niciodată mai simplă. Aplicaţia Saeco Avanti te va ghida pas cu pas prin toţi paşii necesari pentru a menţine aparatul curat şi gustul cafelei impecabil. Videoclipul se va opri după fiecare pas şi poţi urmări din nou fiecare pas de câte ori doreşti.

 • Oferă cu uşurinţă fiecărui oaspete cafeaua preferată

  Oferă cu uşurinţă fiecărui oaspete cafeaua preferată

  A distra oaspeţii este acum şi mai uşor. Pentru comenzi de cafea, pasează tableta din mână în mână, iar fiecare îşi va putea personaliza băutura, fie cafea, cappuccino, latte macchiato sau altele şi le va putea adăuga în coadă. Aplicaţia Saeco Avanti va fi majordomul tău personal, preparându-le pe rând, astfel garantând că fiecare obţine exact ce doreşte.

 • Presiune variabilă de preparare pentru cafea şi espresso

  Presiune variabilă de preparare pentru cafea şi espresso

  Saeco GranBaristo oferă o varietate neegalată de băuturi pentru orice ocazie, mulţumită camerei de preparare patentate VariPresso. Secretul se află în presiunea reglabilă de preparare; seteaz-o la o presiune înaltă pentru un espresso intens şi bogat, sau o presiune scăzută pentru o cafea clasică, lungă.

 • Presiune variabilă de preparare pentru cafea clasică şi espresso

  Presiune variabilă de preparare pentru cafea clasică şi espresso

  Saeco GranBaristo oferă o varietate neegalată de băuturi pentru orice ocazie, mulţumită camerei de preparare patentate VariPresso. Secretul se află în presiunea reglabilă de preparare; seteaz-o la o presiune înaltă pentru un espresso intens şi bogat, sau o presiune scăzută pentru o cafea clasică, lungă.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos
 • Tableta nu este inclusă
 • Aplicaţia Avanti este compatibilă cu iPad 3/4/Air/Mini retina, pe care rulează iOS7 şi versiunile ulterioare, şi cu Samsung Galaxy Tab 3 (8,0 inch)/Tab 4 (10,1 inch)/Note pro LTE (12,2 inch), Nexus 7 2013 (7 inch), Sony Xperia Z LTE(10,1 inch), pe care rulează Android v.4.3 şi versiunile ulterioare, şi Bluetooth versiunea 4.0 şi versiunile ulterioare

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa