Saeco PicoBaristo Espressor super automat

Prepară 11 varietăţi de cafea, Cu carafă lapte, acţionat prin atingere, Oţel inoxidabil, Râşniţă reglabilă în 10 trepte HD8927/09 Caută produse similare
 • Cea mai mare varietate de la un aparat compact

  Saeco PicoBaristo

  Espressor super automat

  HD8927/09 Caută produse similare

  PicoBaristo este un aparat compact de calitate superioară, care răsfaţă iubitorii de cafea. Prin intermediul interfeţei cu utilizatorul poţi alege dintr-o varietate mare de specialităţi cu o singură atingere. Iar cu filtrul AquaClean te poţi bucura de 5.000 de ceşti* fără a fi nevoie de detartrare Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 4.251,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cea mai mare varietate de la un aparat compact

Bucură-te de 5000 de ceşti de cafea fără detartrare

 • Până la 5.000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean

  Inovaţia brevetată de la Saeco, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de cafetiera complet automată. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000 de ceşti*, beneficiind de apă curată şi purificată. Un beneficiu în plus este că alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat după instalarea filtrului AquaClean în cafetiera Saeco preferată.

 • Cu boilerul cu încălzire rapidă te vei bucura de cafea fierbinte aproape instantaneu

  Atunci când timpul este esenţial, poţi obţine pe loc o ceaşcă de espresso sau cappuccino, mulţumită boilerului cu încălzire rapidă. Secretul său rezidă în învelişul din inox şi aluminiu, cu ajutorul căruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

 • Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

  Alege-ţi concentraţia dorită dintre cele 5 valori disponibile. Poţi selecta concentraţia şi temperatura. De asemenea, poţi salva concentraţia cafelei cu ajutorul funcţiei de memorare, pentru fiecare băutură. Apoi, fiecare ceaşcă va fi preparată conform preferinţelor tale. Nu va mai trebui să-ţi reaminteşti reţeta de fiecare dată (spre deosebire de barista-ul de la cafeneaua ta preferată).

 • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele "obişnuite", materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

 • Reglează fin aroma cafelei, cu 10 setări ale râşniţei

  Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, această râşniţă nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui întregul ansamblu de arome. Astfel, această râşniţă are opt setări ajustabile - de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

 • Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Fiecare cafea pe care o vei prepara va fi acoperită de un strat de lapte fin care încântă papilele gustative. Carafa pentru lapte spumează laptele de două ori, apoi toarnă un strat de cremă fără stropi în ceaşcă, la temperatura potrivită. De asemenea, carafa poate fi depozitată uşor în frigider şi este incredibil de igienică.

 • Numeroase specialităţi de cafea, de la espresso la Latte Macchiato

  De la espresso la Latte Macchiato, ai la dispoziţie un sortiment amplu de opţiuni pentru a-ţi satisface pofta pentru cafea. Dimineaţă devreme sau seara, după cină, îţi poţi prepara băutura preferată printr-o simplă atingere de buton.

 • Curăţă carafa pentru lapte după fiecare utilizare cu funcţia de curăţare rapidă

  Curăţarea rapidă a carafei pentru lapte la o atingere îţi permite să clăteşti bine carafa după fiecare utilizare, la atingerea unui buton.

 • Parte frontală din oţel inoxidabil, prelucrată cu cea mai mare atenţie

  Utilizarea oţelului inoxidabil în partea din faţă şi cea de sus, cu design italian, te asigură că acest aparat complet automat va trece proba timpului, într-o bucătărie cu stil clasic sau modern. O viziune elegantă de design pur, aparatul tău va arăta la fel de rafinat ca şi cafeaua pe care o prepară.

 • Afişaj tactil cu iluminare de fundal şi navigare simplă

  Interfaţa avansată pentru utilizator dispune de 12 butoane cu iluminare de fundal cu LED-uri, care oferă selecţii de băuturi cu o singură atingere şi navigare simplă. Un afişaj cu o combinaţie de pictograme şi text îl va ghida pe utilizator prin toate opţiunile de personalizare şi activităţile importante de întreţinere.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

EcoPassport – Prezentare generală a specificaţiilor produselor noastre ecologice

Companiei Philips îi pasă de mediu şi de societate în general şi susţine cu tărie designul ecologic al produselor.

 • Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare. Alarma de detartrare se dezactivează automat după 8 filtre.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa