Saeco

  Saeco Exprelia

  Espressor super automat

  Cafea rafinată adaptată gusturilor tale

  Cu Exprelia, amatorii de cafea pot simţi emoţia preparării unei cafele aşa cum ar face-o specialiştii, cu abilitatea de a configura până la 7 setări pentru fiecare băutură şi cu garanţia igienei perfecte certificate de VDE Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 5.713,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Saeco Exprelia Espressor super automat

Prepară 7 varietăţi de cafea, Vas lapte şi sist. spumare lapte integ., Argintiu/metalic, Râşniţă reglabilă în 15 trepte HD8858/01 Caută produse similare

Cafea rafinată adaptată gusturilor tale

Igienă dovedită fără bătaie de cap, cu ajutorul curăţării cu abur

 • Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Pentru o consistenţă irezistibilă, cremoasă şi spumoasă, carafa pentru lapte integrată amestecă laptele de două ori, îndepărtând bulele şi impurităţile. Printr-o singură atingere a butonului, fluxul constant al spumei catifelate fără risc de stropire curge direct în ceaşcă, la o temperatură confortabilă. Mulţumită fierbătorului dublu puternic, acesta poate crea aburi pentru spumarea laptelui şi poate prepara espresso imediat, pentru băuturi cu temperatură perfectă, fără a mai aştepta.

 • Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

  Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

  După ce ai ales concentraţia ideală din cele 5 setări diferite, o poţi salva cu uşurinţă, folosind funcţia de memorare, precum şi lungimea şi temperatura dorite. Apoi fiecare ceaşcă viitoare va fi personalizată exact în funcţie de gustul tău. Nu va mai trebui să îi readuci aminte, spre deosebire de cazul unui barista local.

 • Igienă dovedită cu carafa patentată cu curăţare cu aburi

  Igienă dovedită cu carafa patentată cu curăţare cu aburi

  Menţinerea unui grad ridicat de igienă nu a fost niciodată la fel de simplu. Mulţumită ciclului de curăţare cu abur, mecanismul de spumare va fi curăţat automat, eliminând reziduurile de lapte fără nevoia de a goli carafa. Performanţa igienică este certificată de institutul german independent de testare, VDE.

 • Până la 5.000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean

  Până la 5.000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean

  Inovaţia brevetată de la Saeco, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de cafetiera complet automată. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000 de ceşti*, beneficiind de apă curată şi purificată. Un beneficiu în plus este că alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat după instalarea filtrului AquaClean în cafetiera Saeco preferată.

 • Design de ultimă generaţie cu finisaj din oţel inoxidabil

  Design de ultimă generaţie cu finisaj din oţel inoxidabil

  O viziune elegantă de design pur, aparatul tău va arăta la fel de rafinat ca şi cafeaua pe care o prepară. Partea frontală din oţel inoxidabil, inspirată din designul şi măiestria italiene, va trece proba timpului, într-o bucătărie cu stil clasic sau modern. Adaugă la toate acestea funcţiile cu design intuitiv, şi ai parte de o experienţă de cafea foarte satisfăcătoare.

 • Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

  Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

  De la espresso la lapte spumat, ai la dispoziţie un sortiment amplu de opţiuni pentru a-ţi satisface pasiunea de neoprit pentru cafea. Dimineaţă devreme sau seara, după cină, îţi poţi prepara delicatesa preferată printr-o simplă atingere de buton.

 • Rafinează gustul cafelei, ajustând timpul de preparare în avans

  Rafinează gustul cafelei, ajustând timpul de preparare în avans

  Poţi influenţa gustul cafelei tale, ajustând timpul de preparare în avans. Prepararea în avans te asigură că boabele de cafea sunt înmuiate înainte de preparare, astfel ca aromele să fie eliberate în mod egal. Faţă de espressoarele convenţionale cu funcţie de preparare în avans, Saeco îţi permite să ajustezi timpul de preparare în avans pentru a obţine gustul perfect pentru tine.

 • Bucură-te de un strat de cremă aşa cum îţi place, la rotaţia unui buton

  Bucură-te de un strat de cremă aşa cum îţi place, la rotaţia unui buton

  Bucură-te de un strat de cremă aşa cum îţi place şi descoperă o gamă amplă de gusturi, toate la rotaţia unui buton. Tu controlezi fluxul de cafea şi presiunea de preparare pentru a varia consistenţa şi grosimea spumei, cu o singură mişcare. Roteşte spre stânga pentru un strat de spumă bogat şi gros, pentru un espresso concentrat, sau roteşte spre dreapta pentru o cafea clasică mai fină şi mai slabă, cu mai puţină spumă.

 • Reglează fin aroma cafelei, cu 15 setări ale râşniţei

  Reglează fin aroma cafelei, cu 15 setări ale râşniţei

  Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, râşniţa nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui ansamblul de arome. Râşniţa are opt setări ajustabile - de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

 • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele "obişnuite", materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

 • Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

  Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

  Eficienţa şi uşurinţa în utilizare au fost principalele preocupări ale celor de la Saeco atunci când au inventat prima lor cafetieră, în urmă cu 30 de ani. Până în ziua de astăzi, unităţile de preparare Saeco s-au dovedit a fi realizări tehnologice inspirate şi fiabile. Au rămas la fel de uşor de curăţat ca şi la început - nu necesită decât o simplă clătire sub jet de apă, timp de câteva secunde, apoi pot fi reintroduse în aparat.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos
 • Filtru AquaClean disponibil din septembrie 2015 pentru produsele selectate cu etichetă pe ambalaj.
 • Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare. Alarma de detartrare se dezactivează automat după 8 filtre.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa