Produse electrocasnice

3100 series Espressor super automat

Prepară 5 varietăţi de cafea, Vas lapte şi sist. spumare lapte integ., Argintiu, Râşniţă reglabilă în 5 trepte HD8834/19 Caută produse similare
 • Espresso şi cappuccino printr-o atingere, exact aşa cum îţi place

  3100 series

  Espressor super automat

  HD8834/19 Caută produse similare

  Obţine espresso şi cappuccino perfecte din boabe proaspete datorită râşniţelor 100% ceramice şi alege concentraţia, temperatura şi lungimea cafelei cu ajutorul afişajului intuitiv. Băutura ta fierbinte se poate obţine printr-o atingere datorită vasului pentru lapte integrat. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 3.001,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Espresso şi cappuccino printr-o atingere, exact aşa cum îţi place

Cu afişajul nostru intuitiv

 • Espresso din boabe proaspete, prin simpla atingere a unui buton

  Espresso din boabe proaspete, prin simpla atingere a unui buton

  Poţi obţine espresso-ul perfect (sau chiar două deodată) din boabe de cafea proaspăt măcinate, apăsând un buton şi aşteptând câteva secunde.

 • Cappucino cremos, printr-o simplă atingere de buton, cu ajutorul rezervorului integrat pentru lapte

  Cappucino cremos, printr-o simplă atingere de buton, cu ajutorul rezervorului integrat pentru lapte

  Bucură-te de un cappuccino super-cremos, la temperatura perfectă, în cel mai simplu mod posibil. Este suficient să torni lapte în rezervor, să-l cuplezi la cafetieră şi să îţi selectezi băutura preferată. Indiferent dacă vrei un cappuccino sau o spumă de lapte, băutura ta preferată va fi gata în câteva secunde, fără stropi pe blatul de lucru şi exact la temperatura potrivită.

 • O aromă perfectă, graţie râşniţelor 100% ceramice

  O aromă perfectă, graţie râşniţelor 100% ceramice

  Uită de gustul cafelei arse, graţie râşniţelor 100% ceramice, special concepute pentru a nu încălzi excesiv boabele. Componentele ceramice oferă performanţe ridicate şi silenţiozitate.

 • Setările de măcinare ajustabile îţi permit să obţii cu uşurinţă gustul preferat

  Setările de măcinare ajustabile îţi permit să obţii cu uşurinţă gustul preferat

  Poţi ajusta cu uşurinţă gradul de măcinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fină măcinare pentru un espresso cu aromă completă sau unul cu o măcinare mai grunjoasă, pentru a obţine o cafea mai puţin tare - în funcţie de gustul tău.

 • Personalizează-ţi cafeaua, selectându-i tăria

  Personalizează-ţi cafeaua, selectându-i tăria

  Vei obţine întotdeauna ceaşca perfectă de cafea, exact aşa cum o preferi, mulţumită setărilor de temperatură, concentraţie şi tărie. Mai mult, funcţia de memorare îţi permite să salvezi concentraţia pentru fiecare cafea pe care o prepari. Savurează o cafea perfectă, în ceaşca ta preferată - totul, printr-o simplă atingere de buton.

 • Poţi opera cu uşurinţă cafetiera, cu ajutorul afişajului intuitiv

  Poţi opera cu uşurinţă cafetiera, cu ajutorul afişajului intuitiv

  Afişajul intuitiv îţi oferă toate informaţiile relevante pentru a interacţiona uşor cu cafetiera ta şi pentru a obţine performanţe maxime din partea ei. Butoanele de pe panoul frontal îţi permit să prepari rapid, printr-o simplă apăsare de buton, o gamă largă de băuturi predefinite.

 • Ceaşca ta se va potrivi perfect cu cafetiera, graţie gurii de scurgere ajustabile.

  Ceaşca ta se va potrivi perfect cu cafetiera, graţie gurii de scurgere ajustabile.

  Indiferent de dimensiunile paharului sau ceştii tale, poţi ajusta rapid poziţia gurii de scurgere a cafelei, pentru a păstra nealterate aroma şi temperatura cafelei tale. În cea mai înaltă poziţie, gura de scurgere poate umple chiar şi o cană de latte machiatto înaltă de 5,9 in. (15 cm).

 • Cafea delicioasă fără stres: capacitate mare şi design compact

  Cafea delicioasă fără stres: capacitate mare şi design compact

  Bucură-te de mai mult spaţiu şi de cafea la discreţie pentru mai mult timp, cu ajutorul rezervoarelor de capacitate mare pentru apă, cafea proaspătă şi cafea uzată, într-un design super-compact. Această cafetieră inteligentă, complet automată, îţi oferă performanţe de top şi capacităţi generoase: un rezervor de apă de 60,8 oz. (1,8 l), un rezervor de lapte de 16,9 oz. (0,5 l), un rezervor de boabe de 0,5 lb (250 g) şi un container pentru cafeaua uzată cu capacitatea de 15 ceşti.

 • Curăţare uşoară graţie grupului de preparare complet detaşabil

  Curăţare uşoară graţie grupului de preparare complet detaşabil

  Grupul de preparare este inima oricărei cafetiere automate şi trebuie curăţat cel puţin o dată pe săptămână. Grupul nostru de preparare este uşor accesibil din lateralul cafetierei şi poate fi detaşat dintr-o singură mişcare, pentru a-l spăla cu uşurinţă sub jetul de apă de la robinet.

 • Ciclu de auto-curăţare şi program special pentru detartrare

  Ciclu de auto-curăţare şi program special pentru detartrare

  Acest espressor este conceput pentru a-şi curăţa automat circuitul la pornire sau la oprire, pentru ca tu să beneficiezi întotdeauna de o cafea cu un gust şi o aromă ireproşabile. Detartrarea regulată prelungeşte durata de viaţă a espressorului tău. Acesta nu doar că te va anunţa atunci când este necesară detartrarea, dar te va şi ghida în cadrul procesului de detartrare automată, cu ajutorul unor mesaje clare, afişate pe ecran.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa