3000 series Espressor super automat

Prepară 2 varietăţi de cafea, Sistem Classic de spumare a laptelui, Negru, Râşniţă reglabilă în 5 trepte HD8821/09 Caută produse similare
 • Cafeaua ta preferată, la o atingere distanţă

  3000 series

  Espressor super automat

  HD8821/09 Caută produse similare

  Prepară-ţi un espresso perfect, luând tot ce este mai bun din fiecare bob de cafea, mulţumită râşniţei 100% ceramice care nu supraîncălzeşte boabele de cafea. Spuma de lapte fierbinte este exact aşa cum îţi place, graţie sistemului clasic de spumare a laptelui. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 1.900,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cafeaua ta preferată, la o atingere distanţă

Cu o râşniţă unică, 100% ceramică, pentru un gust perfect

 • Espresso din boabe proaspete, prin simpla atingere a unui buton

  Poţi obţine espresso-ul perfect (sau chiar două deodată) din boabe de cafea proaspăt măcinate, apăsând un buton şi aşteptând câteva secunde.

 • Spumă delicioasă de lapte graţie sistemului Classic de spumare a laptelui

  Sistemul clasic de spumare a laptelui (cel pe care barista profesionişti în numesc Pannarello) eliberează abur pentru a te ajuta să prepari cu uşurinţă spumă de lapte fină pentru cappuccino-ul tău. Descoperă barista-ul din tine, pregătind specialităţi delicioase cu lapte, în modul tradiţional!

 • O aromă perfectă, graţie râşniţelor 100% ceramice

  Uită de gustul cafelei arse, graţie râşniţelor 100% ceramice, special concepute pentru a nu încălzi excesiv boabele. Componentele ceramice oferă performanţe ridicate şi silenţiozitate.

 • Setările de măcinare ajustabile îţi permit să obţii cu uşurinţă gustul preferat

  Poţi ajusta cu uşurinţă gradul de măcinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fină măcinare pentru un espresso cu aromă completă sau unul cu o măcinare mai grunjoasă, pentru a obţine o cafea mai puţin tare - în funcţie de gustul tău.

 • Obţine o cafea cu concentraţia pe care ţi-o doreşti, mulţumită funcţiei Memo

  Graţie funcţiei de memorare a setărilor, care îţi permite să ajustezi şi să salvezi concentraţia cafelei preparate, vei putea obţine întotdeauna ceaşca perfectă de cafea. Bucură-te de o cafea incredibilă în ceaşca ta preferată, prin simpla atingere a unui buton.

 • Poţi opera cu uşurinţă cafetiera, cu ajutorul interfeţei intuitive

  Interfaţa simplă şi intuitivă, cu butoane mari, te va ajuta să interacţionezi cu uşurinţă cu cafetiera ta, pentru a obţine performanţe de top.

 • Ceaşca ta se va potrivi perfect cu cafetiera, graţie gurii de scurgere ajustabile.

  Indiferent de dimensiunile paharului sau ceştii tale, poţi ajusta rapid poziţia gurii de scurgere a cafelei, pentru a păstra nealterate aroma şi temperatura cafelei tale. În cea mai înaltă poziţie, gura de scurgere poate umple chiar şi o cană de latte machiatto înaltă de 5,9 in. (15 cm).

 • Cafea delicioasă fără stres: capacitate mare şi design compact

  Bucură-te de mai mult spaţiu şi de cafea la discreţie pentru mai mult timp, cu ajutorul rezervoarelor de capacitate mare pentru apă, cafea proaspătă şi cafea uzată, într-un design super-compact. Această cafetieră inteligentă, complet automată, îţi oferă performanţe de top şi capacităţi generoase: un rezervor de apă de 60,8 oz. (1,8 l), un rezervor de boabe de 0,5 lb (250 g) şi un container pentru cafeaua uzată cu capacitatea de 15 ceşti.

 • Curăţare uşoară graţie grupului de preparare complet detaşabil

  Grupul de preparare este inima oricărei cafetiere automate şi trebuie curăţat cel puţin o dată pe săptămână. Grupul nostru de preparare este uşor accesibil din lateralul cafetierei şi poate fi detaşat dintr-o singură mişcare, pentru a-l spăla cu uşurinţă sub jetul de apă de la robinet.

 • Ciclu de curăţare automată şi program special pentru detartrare

  Această cafetieră este concepută pentru a-şi curăţa automat circuitul cafelei la pornire sau oprire, garantând astfel un gust proaspăt şi aromat de fiecare dată. Interfaţa intuitivă, cu indicatoare LED, te va avertiza cu promptitudine de fiecare dată când este necesară detartrarea, asigurând astfel o durată de viaţă prelungită cafetierei tale.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa