2100 series Espressor super automat

Prepară 3 varietăţi de cafea, Sistemul Easy Cappuccino, Argintiu şi negru HD8652/59 Caută produse similare
 • Cappuccino gustos, aparat mic

  2100 series

  Espressor super automat

  HD8652/59 Caută produse similare

  Nu este nimic complicat la un espresso delicios sau la un cappuccino cremos. Cu noul ap. din seria 2100, băutura ta prefer. este la îndemână. Totul oferit într-un ap. mic și fără bătăi de cap, care se potriv. în bucătăria şi în viaţa ta. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 2.250,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cappuccino gustos, aparat mic

Cappuccino din lapte proasp., printr-o ating. Acum este comod

 • Espresso fierbinte, cafea şi cappuccino cu o singură apăsare de buton

  Vei avea un espresso preparat perfect din boabe proaspăt măcinate în ceaşca ta. Pur şi simplu apasă un buton şi aşteaptă câteva secunde. Acum, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino n-a fost niciodată mai uşoară. Poţi umple două ceşti în acelaşi timp, mulţumită funcţiei 2x.

 • Râşniţe cu bavuri ceramice fiabile pentru calitate de durată

  Materialul ceramic asigură performanţă de durată şi operare silenţioasă, fără deteriorări. Astfel, cafeaua va fi măcinată la fel ca prima dată, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de ceşti.

 • Cafea fierbinte de la prima ceaşcă cu boilerul de încălzire rapidă

  Poţi să uiţi de cafeaua călduţă. Boilerul cu încălzire rapidă asigură cafea şi cappuccino calde pentru familia ta de la prima ceaşcă, în scurt timp.

 • Cafea la concentraţia dorită cu ajutorul butonului de selectare

  Vei avea un espresso sau un cappuccino preparat perfect, potrivit dorinţelor personale mulţumită butonului de selectare a concentraţiei. Această funcţie îţi permite să alegi rapid cantitatea de cafea care va fi măcinată, pentru a obţine un espresso mai tare sau mai slab. Bucură-te de o cafea excelentă şi potrivită gusturilor tale, toate la atingerea unui buton.

 • Salvează-ţi cantitatea dorită cu funcţia MEMO

  Vei avea o cafea preparată potrivit dorinţelor personale mulţumită funcţiei MEMO, care îţi permite să ajustezi şi să salvezi cantitatea de cafea sau de cappuccino din ceaşcă. Cu această funcţie, aparatul ştie exact cum îţi place cafeaua sau cappuccino-ul.

 • Setări de măcinare ajustabile pentru a mulţumi orice gusturi

  Poţi ajusta cu uşurinţă gradul de măcinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fină măcinare pentru un espresso cu aromă completă sau unul cu o măcinare mai grunjoasă, pentru a obţine o cafea mai puţin tare - în funcţie de gustul tău.

 • Arată perfect în orice bucătărie, mulţumită dimensiunilor reduse şi accesului frontal

  Nu contează cât de mare este bucătăria ta. Această cafetieră încape perfect chiar şi în cele mai strâmte spaţii şi este extrem de ergonomic gândită, oferindu-ţi acces frontal la rezervorul de apă şi la containerul pentru deşeuri. Special concepută pentru ca tu să-ţi poţi savura mai uşor băutura preferată.

 • Poţi opera cu uşurinţă cafetiera, cu ajutorul interfeţei intuitive

  Interfaţa cu utilizatorul simplă şi intuitivă, cu butoane mari, te ajută să interacţionezi uşor cu aparatul. Indicatoarele LED îți oferă un feedback clar despre ce se întâmplă.

 • Recipient extern pentru lapte inclus, uşor de curăţat şi depozitat.

  Bucură-te de un cappuccino cremos cu lapte mulţumită recipientului extern pentru lapte. Detaşează-l cu uşurinţă de aparat şi pune-l în frigider pentru prospeţime de durată. Cappuccino cu orice tip de lapte n-a fost niciodată la fel de simplu.

 • Îndepărtează resturile de lapte cu funcţia MILK CLEAN de curăţare în profunzime.

  Igienă garantată pentru tine şi familia ta cu funcţia MILK CLEAN de curăţare în profunzime. În doar câteva secunde resturile de lapte dispar de pe aparat, astfel încât să te poţi bucura de cappuccino-ul tău.

 • Unitate de preparare detaşabilă pentru igienă

  Unitatea de preparare este inima oricărei cafetiere super-automate şi trebuie curăţată cel puţin o dată pe săptămână. Unitatea noastră de preparare este uşor accesibilă din lateralul cafetierei şi poate fi detaşată dintr-o singură mişcare, pentru a o spăla cu uşurinţă sub jetul de apă de la robinet.

 • Program cu ciclu de curăţare automată

  Acest espresor este conceput pentru a-şi curăţa în mod automat circuitul de cafea cu apă, la pornire sau oprire, pentru a asigura un gust minunat şi proaspăt la fiecare ceaşcă de cafea.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa