WardrobeCare

  Masă de călcat integrată

  Efort pe jumătate, recompense maxime

  Sistemul de îngrijire a garderobei Philips GC9940/05 permite călcarea fără efort, de la configurare până la depozitare. Placa de călcat activă este combinată cu un fier de călcat puternic, pentru rezultate profesioniste când călcaţi acasă. Vezi toate beneficiile

 • Efort pe jumătate, recompense maxime

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

WardrobeCare Masă de călcat integrată

Design clasic al căruciorului, masă pliantă GC9940/05 Caută produse similare

Efort pe jumătate, recompense maxime

Sistem de călcare integrat

 • Sistemul anticalcar DualProtect pentru un călcat fără complicaţii

  Sistemul anticalcar DualProtect este destinat să elimine 99% din calcarul din sistem. Acest sistem anticalcar uşor de utilizat protejează fierul împotriva calcarului şi îi prelungeşte durata de viaţă. Dubla protecţie este asigurată de cartuşe anticalcar speciale, care nu permit pătrunderea calcarului în sistem, şi de un ciclu suplimentar de clătire după înlocuirea cartuşelor. Protecţie dublă pentru a putea călca în linişte, fără a vă face griji din cauza calcarului.

 • Masă de călcat activă cu funcţie de suflare şi aspirare

  Un rezultat de călcat perfect, ce poate fi obţinut cu uşurinţă. Masa de călcat activă dispune de o funcţie de suflare şi o funcţie de aspirare. Cu funcţia de suflare, călcaţi pe o pernă de aer, ideală pentru stofe uşoare şi delicate, prevenind formarea de cute false şi de porţiuni deschise ale stofelor închise la culoare. Funcţia de aspirare permite fixarea stofei pe masă şi permite realizarea unei dungi perfecte la pantaloni.

 • Capăt în formă de cămaşă, pentru călcarea uşoară a cămăşilor

  În fine, acum puteţi călca uşor o cămaşă. Datorită formei unice a mesei, cu un capăt special proiectat pentru cămăşi, călcatul cămăşilor va fi uşor şi rapid. Cămăşile se potrivesc perfect pe capătul în formă de umăr al mesei, deci nu vor mai fi necesare atâtea operaţii de rearanjare a cămăşii pe masă. Puteţi călca porţiunea din spate şi umerii dintr-o trecere, economisind timp şi efort.

 • Tehnologie OptimalTemp unică: călcat fără griji, nu necesită setări

  Sistemul unic şi revoluţionar OptimalTemp oferă întotdeauna combinaţia perfectă de abur şi temperatură pentru toate articolele, permiţând eliminarea cutelor într-un mod eficient şi atent. Veţi călca în linişte, în siguranţă şi rapid. Nu mai trebuie să reglaţi temperatura aburului, nu există niciun risc de ardere a stofelor delicate, nu mai trebuie să aşteptaţi ca fierul să se încălzească sau să se răcească de la un articol la altul.

 • Design specific de scripete cu masă pliantă

  Design clasic al căruciorului cu masă pliantă. Designul unic al Philips WardrobeCare o transformă în masa integrată cel mai uşor de instalat şi de depozitat de pe piaţă*. *Testată comparativ cu cel mai important concurent, SLG, mai 2011.

 • Călcat rapid: presiune a aburului de până la 6 bari, jet de abur de 120 g/m

  Călcat rapid: presiune a aburului de până la 6 bari, jet de abur de 120 g/m

  Călcatul rapid este permis de o presiune a aburului de până la 6 bar şi de un jet de abur continuu de până la 120 g/min. Datorită performanţelor puternice şi a tehnologiei OptimalTemp, călcatul cu WardrobeCare este mai rapid decât cu alte mese de călcat integrate de pe piaţă.* *Testat în comparaţie cu cel mai important concurent, SLG, mai 2011.

 • Masă de călcat integrată cu generator de abur sub presiune

  Masă de călcat integrată Philips cu generator de abur sub presiune.

 • Călcat vertical şi cu abur

  Călcat vertical şi cu abur

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa